Реклама
Реклама
Реклама

Оформлення річної шенгенської візи до Австрії без проблем

  1. Як же отримати довгоочікувану річну візу Австрії?
  2. Хто має право на отримання візи до Австрії?

Відомо, що до сих пір більшості українців перед відвідуванням Європи буде потрібно надання дозвільного документа Відомо, що до сих пір більшості українців перед відвідуванням Європи буде потрібно надання дозвільного документа. Для жителів країн Співдружності незалежних держав таким документом є віза.

Оформити її для в'їзду в країни Євросоюзу можна самостійно, але це займе багато часу і сил, потребують пред'явлення величезної кількості документів, які буде необхідно доставити до дипломатичних установ або центри видачі віз. При цьому не виключена можливість отримання відмови з тієї чи іншої причини.

Ці правила діють і щодо Австрії. Там, як і в Німеччині, до перевірки документів заявника приступають з особливою скрупульозністю. Не дарма австрійці та німці є спорідненими народами!

Як же отримати довгоочікувану річну візу Австрії?

Перш за все, необхідно зрозуміти, що в наші дні, згідно з Шенгенською угодою, існує три типи візових документів (відповідно A, C, D):

  • поширюються тільки на аеровокзали (при транзитних перельотах);
  • власне візи;
  • внутрішні національні посвідчення, прийняті в країнах шенгенської зони.

Стандартна «туристична» віза (тип С) надає можливість перебувати на відпочинку, в гостях або у справах в кожній із країн ЄС не більше 90 діб в кожному з півріч. Тому оформлення річного шенгену в Австрію не дозволить вам спускатися з засніжених альпійських пристроїв цілий рік безперервно.

Однак кількість виїздів в сезон дана віза не обмежує, що дуже зручно для українців, які вирушають до Євросоюзу в робочі поїздки.

Оцініть Ваші шанси отримати шенгенську візу прямо зараз!

Пройти тест

Хто має право на отримання візи до Австрії?

При розгляді клопотань на отримання австрійської візи в позитивну сторону можуть вплинути наступні фактори:

  • наявність досвіду поїздок і проживання в державах ЄС, бажано в Австрії;
  • виконання законів країни перебування;
  • обов'язково розглядається матеріальне становище кандидата на в'їзд в країну (забезпечених всюди люблять!);
  • важливо надати переконливі свідчення про необхідність поїздки в Австрію, метою візиту і гарантувати повернення на батьківщину (вказати родинні зв'язки, відомості про постійну роботу і ін.).

З цього переліку видно, що переконати австрійську владу пропустити вас в свою країну - досить складно, особливо, якщо у вас ще не було досвіду зарубіжних поїздок.

Тому рекомендуємо звернутися в Кадрове агентство «VIRO», фахівці якого в найкоротші терміни оформлять вам всі необхідні документи для поїздки в Австрію і не тільки. Жоден клієнт нашої компанії ще не пізнав горя після відмови від видачі візи. Переконайтеся самі!

Як же отримати довгоочікувану річну візу Австрії?
Хто має право на отримання візи до Австрії?
Як же отримати довгоочікувану річну візу Австрії?