Реклама
Реклама
Реклама

Лоліта Мілявська заборгувала 260 тисяч рублів за «комуналку»

Співачка не збирається гасити борг. Співачка не збирається гасити борг Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська отримала напередодні від комунальників боргове лист. У передодні Нового року співачка виявила, що у неї є борг в розмірі 260 тисяч рублів. Виявляється, вже деякий час артистка не вносить суми на капітальний ремонт будинку.

За словами виконавиці, вона не хоче платити гроші за ремонт, який запланований аж на 2041 рік. По-перше, вона не впевнена, що доживе до того моменту, коли її будинок буде відремонтовано. А, по-друге, вона вважає суму завищеною в кілька разів. «Порахувала, що до початку його в 2041 році, з мене знімуть вартість нового будинку!» - обурюється артистка.

Співачка вже оголосила про те, що має намір звернутися з цього питання до суду. «А так хотілося закінчити рік без боргів. Тепер знову в суд. Вирок зрозумілий, треба буде комусь на дуже гарне сьогодні скинутися ... »- розповідає Лоліта про свої перспективи.

Це не перший випадок, коли Мілявська судитиметься через «комуналки». У 2012 році на Мілявську в суд подало ТСЖ «Таганська площа», яке вимагало від неї оплату боргу за квартиру , Розташовану на вулиці Великі Каменярі. Правда, суд тоді не встав на сторону знаменитої артистки. До речі, судилася Лоліта з комунальниками і за кордоном. Кілька років вона влаштовувала розбірки з компанією, що управляє будинком в Болгарії, де у неї куплена квартира.