Реклама
Реклама
Реклама

Новою солісткою групи «А.Р.М.И.Я» стала дівчина ді-джей

(ФОТО) Сама спортивна група України «А.Р.М.И.Я» зняла новий кліп на пісню Романа Бабенко «Чемпіон».

На знімальному майданчику солістки «А.Р.М.І.Ї» презентували нову учасницю колективу - Матильду.

«Матильда - професійний ді-діжей, ми познайомилися на гастролях, вона виступала зі своїм лесбі-шоу, яке демонструвала зі своєю партнеркою. Ми були вражені професіоналізмом, сучасною та драйвовою музикою, ну і звичайно, епатажним шоу.

Тому, довго не роздумуючи, запросили Матильду в групу. Вона вже виступає з нами на концертах із власним ді-джейским сетом, і публіка приймає її дуже тепло. Вона додає в звучання групи ще більше енергії », - говорить Іра« Blondie ».

Кліп знімали в «Кіевспортклубе», там же, де «А.Р.М.И.Я» знімає своє шоу «Фітнес-АРМІЯ» для телеканалу «ТОНІС».

Час спеціально вибрали нічний, щоб не бентежити відвертими нарядами і позами відвідувачів клубу. Настя «Нана», Настя «Руда», Іра «Blondy» і Світу «Sweet» показали нові відверті танцювальні постановки, які вже включили в свою концертну програму.

Настя «Нана», Настя «Руда», Іра «Blondy» і Світу «Sweet» показали нові відверті танцювальні постановки, які вже включили в свою концертну програму

Нова учасниця групи «А.Р.М.И.Я» ді-джей Матильда

Стиліст кліпу солістка групи «HOLLYWOOD» Олеся Спєлова підібрала співачкам еротичні спортивні купальники та босоніжки для стрип-денсу на 19-ти сантиметрових підборах.

Стиліст кліпу солістка групи «HOLLYWOOD» Олеся Спєлова підібрала співачкам еротичні спортивні купальники та босоніжки для стрип-денсу на 19-ти сантиметрових підборах

Еротичні сцени в душі, які дівчата анонсували напередодні зйомки кліпу, як і було обіцяно, відбулися. Але в процесі зйомки ідея трансформувалася, і результат вийшов зовсім несподіваним, повідомляє продюсерська компанія Mamamusic.

Але в процесі зйомки ідея трансформувалася, і результат вийшов зовсім несподіваним, повідомляє продюсерська компанія Mamamusic

«Режисер кліпу Євген Тимохін допоміг нам зробити сцени в душі ще більш яскравими та незабутніми. Він поставив в душову кабіну великий освітлювальний прилад, який давав гарний жовтий колір. У кадрі виглядало дуже ефектно, але в самій кабіні було нестерпно жарко. Ми виходили з кабінки всі мокрі! », - розповідає Світлана« Sweet ».

», - розповідає Світлана« Sweet »

Новий кліп «А.Р.М.І.Ї» на пісню «Чемпіон» глядачі зможуть побачити вже на початку грудня.

Ї» на пісню «Чемпіон» глядачі зможуть побачити вже на початку грудня

// LIVEstory.com.ua