Реклама
Реклама
Реклама

Армія і закон - мобільний додаток для захисту прав військовослужбовців

Правозахисна організація «Солдатські матері Санкт-Петербурга» представляє нове безкоштовний додаток Армія і закон в допомогу військовослужбовцям та їхнім родичам. Правозахисна організація «Солдатські матері Санкт-Петербурга» представляє нове безкоштовний додаток   Армія і закон   в допомогу військовослужбовцям та їхнім родичам

Завантажуйте безкоштовні Android у Google Play

Армія і закон доступний для скачування в Google Play Market. Воно допоможе забезпечити гідне і безпечне проходження військової служби і знизити ризики порушень прав військовослужбовця.

Мобільний додаток Армія і закон для Android за допомогою функції «SOS» перетворює мобільний телефон користувача в таємну «тривожну кнопку», яка дозволяє військовослужбовцю негайно повідомити своїй родині і близьким про те, що йому загрожує небезпека.

«Отримавши такий сигнал про допомогу, рідні зможуть оперативно звернутися в правоохоронні органи», - пояснює голова «Солдатських матерів Санкт-Петербурга», член Ради при Президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Елла Полякова. - «Додаток також дозволяє військовослужбовцю або його близьким при необхідності зв'язатися з нашими юристами в режимі онлайн».

Однак Армія і закон буде корисно і в повсякденному житті військовослужбовця або його сім'ї - воно містить найбільш затребувану правову інформацію, пов'язану з проходженням військової служби: Конституцію Росії, федеральні закони і статути.

Окремий розділ присвячений довідкової інформації в форматі «питання-відповідь» (FAQ) -користувачі знайдуть в ньому відповіді на найбільш поширені запитання, пов'язані з самими різними ситуаціями військової служби: від побутових умов у військовій частині до виплат страховок і посібників, покладених родичам військовослужбовця .

Крім того, додаток містить довідник актуальних телефонів та електронних приймалень правозахисних організацій, Міністерства оборони та військових прокуратур, який дозволить військовослужбовцю або його родичу оперативно звернутися за допомогою для захисту своїх прав.

Організація висловлює подяку Тепліце соціальних технологій за надану допомогу при створенні мобільного додатка.

Ми не беремо жодної копійки грошей за нашу роботу, тому дуже цінуємо вашу регулярну підтримку.