Реклама
Реклама
Реклама

В ОАЕ жінка нагодувала пакистанців м'ясом убитого коханця

цею материал Доступний по-русски

15:23 21 листопада 2018

світ

одна тисяча сто сорок вісім

Громадянка Марокко була арештована за підозрою у вбивстві свого співмешканця, який збирався кинути її після семи років спільного проживання заради одруження на інший.

Розкриттю злочину допоміг рідний брат убитого / russianseattle.us

В Об'єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) висунуто звинувачення проти жінки, підозрюваної в тому, що вона вбила свого коханця і приготувала з його останків блюдо з рисом і м'ясом.

Читайте також В ОАЕ виставлять на продаж найдорожчу дитяче ліжечко в світі

Марокканку, яка проживає в ОАЕ, запідозрили в тому, що вона вбила свого співмешканця і приготувала з його останків різновид плову, яким нагодувала робітників з Пакистану, які проживають неподалік, передає thenational.ae .

Співробітники поліції, які проводили розслідування, повідомили, що громадянка Марокко була арештована за підозрою у вбивстві свого співмешканця, який збирався кинути її після семи років спільного проживання заради одруження на інший. Офіцери не повідомили подробиць самого вбивства, але оприлюднили той факт, що марокканка приготувала з останків КАБС, також звану іноді макбус - популярне в ОАЕ блюдо з рису і м'яса , Схоже на індійське біріані або різновид плову.

Розкриттю злочину допоміг рідний брат убитого, який проживав в еміраті Аджман, що зайнявся активним пошуком родича після того, як в пресі з'явилася інформація про його загадкове зникнення.

До пошуків відразу ж була підключена поліція Аль-Айна, яка в ході обшуку в будинку передбачуваної вбивці знайшла в кухонному блендері людський зуб. Після того, як проведена генетична експертиза показала, що зуб належав убитому коханцеві жінки, вона була заарештована.

В матеріалах справи присутні свідчення передбачуваної вбивці про те, що в приховуванні злочину їй допомагала подруга, однак остання все заперечує, наполягаючи на тому, що нічого не знала про те, що трапилося.

На даний момент завершуються необхідні слідчі дії , Після чого справу буде передано до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter