Реклама
Реклама
Реклама

• Апарати для виробництва попкорну •

Дуже привабливим видом діяльності як раніше, так і в даний час є ведення власного бізнесу Дуже привабливим видом діяльності як раніше, так і в даний час є ведення власного бізнесу. Бажання працювати на себе, бути незалежним і мати при цьому стабільний і хороший дохід призводить людей до думки про те, що потрібно починати свій підприємницький проект. Тоді виникає наступне питання, за що слід взятися, щоб мінімізувати ризики і втрати. Який бізнес не потребуватиме великих початкових вкладень і окупиться за короткі терміни. Відповідь дуже проста - необхідно зайнятися бізнесом з продажу попкорна!

Дуже багато позитивних сторін має даний проект, спробуємо коротко розповісти про кожного з них. Перш ніж починати будь-яку справу потрібно переконатися, що в ньому є сенс, а в даному конкретному випадку відповісти на питання, чи буде запропонована продукція продаватиметься, тобто користуватися попитом. І відповідь буде однозначно позитивним. Попкорн - улюблені ласощі багатьох маленьких дітей і навіть деяких дорослих, тому в будь-який час року він буде затребуваний. Велика перевага повітряної кукурудзи в тому, що вона може бути дуже смачною, як солоної так і солодкою. Тому в неї додають різні харчові добавки зі смаком сиру, карамелі, шоколаду та різноманітних фруктів. Також вона не тільки смачна, але ще й корисна, оскільки зроблена з натуральних продуктів - злакових рослин.

Для початку слід вибрати місце для майбутньої торгівлі, але перш ніж визначити, де буде краще розташуватися, відразу скажемо кілька слів про необхідне обладнання. Професійний апарат для попкорну , А саме такою буде необхідний для обслуговування великої кількості людей - пристрій, що дивно, зовсім недорогі. Є також ще і міні-апарати для повітряної кукурудзи, які передбачається використовувати в домашніх умовах. Вони мають низьку ціну, відмінно підійдуть для будинку, на невеликих сімейних святах або посиденьках зможуть зробити справжній фурор, але ось для обслуговування на торговому острівці навіть невеликого потоку людей все-таки таких установок буде недостатньо. Тому продовжимо говорити про професійному обладнанні. Принцип роботи всіх пристроїв для поп-корну однаковий, але при цьому між різними моделями можуть бути істотні відмінності. Найпростішим варіантом є невелика установка з одним котлом, але, наприклад, пристрій для попкорну може бути укомплектовано відразу двома котлами, або теплової вітриною. Такі моделі потрібні, якщо потік відвідувачів дуже великий. Наприклад в барі будь-якого кінотеатру краще буде використовувати який-небудь з таких варіантів, оскільки там дуже великий попит на дану продукцію.

Ось до речі, і повернулися до питання вибору місця. Найкраще, звичайно ж буде розташуватися в розважальних комплексах і центрах, тобто там, де більшість людей не обтяжені ніякими справами і турботами і весело проводять своє дозвілля в компанії близьких людей. До них відносяться літні парки і атракціони, дитячі майданчики, набережні та бульвари, острівці в торгових центрах, кінотеатри і багато іншого. Як бачите, місць, де можна розміститися достатня кількість, важливо, щоб там завжди було багато людей. Тому потрібно підбирати місце розташування майбутнього острівця продажів дуже уважно, розраховувати, скільки людей і в який час може знаходиться поряд з павільйоном.

Устаткування для попкорну та солодкої вати - дуже вдалий тандем, тому можна для однієї торгової точки придбати обидва цих апарату, тим більше, що вони мають зовсім невелику вартість. Додатковим обладнанням також оснащують торгову точку з Фризери для морозива, і як варіант розширення асортименту такі пристрої теж будуть дуже до речі.

Але крім обладнання, звичайно ж, буде потрібно сировину і упаковка. Так, для приготування попкорна знадобиться зерна кукурудзи, кокосове масло, харчові добавки, які додадуть ласощів смак і трохи кольору. В якості тари зазвичай використовуються паперові склянки різної розмірності і паперові пакетики. Інгредієнти для повітряної кукурудзи мають низьку вартість, ось ще одна перевага даного бізнес-проекту.

Купити апарат для попкорну за вигідною ціною можна в нашому інтернет-магазині, на сайті компанії hotcorn.ru. Ми пропонуємо для всіх підприємців вигідні умови співпраці. У категорії «Додаткове обладнання» ви знайдете найрізноманітніші варіанти апаратів для виробництва попкорну та солодкої вати. В наявності на підлогу і настільні моделі. Наша продукція відрізняється високою якістю і привабливим зовнішнім виглядом. У дизайн будь-якого торгового острівця або інтер'єр приміщення такі установки впишуться чудово. До того ж вас приємно здивують низькі ціни! Наші фахівці завжди з великою радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання. Ви можете оформити замовлення по телефону або відправити запит на пошту. Чекаємо ваших дзвінків, запитань і замовлень і бажаємо процвітання вашого бізнесу і успіхів.

Залишити відгук