Реклама
Реклама
Реклама

ТРЦ «Апельсин City»

  1. Проїзд до торгового центру
  2. переваги розташування
  3. опис будівлі
  4. концепція
  5. орендарі
  6. додатковий опис

>>

Усе

>>

ТРЦ «Апельсин City»

ТРЦ «Апельсин City»

м Каменськ-Уральський
Вулиця Суворова, д.24

Відкрився: 27.12.2007



Проїзд до торгового центру

До торгово-розважального комплексу можна проїхати з боку вулиць Шестакова, Суворова і 4-ї П'ятирічки.

показати на мапі показати на мапі

переваги розташування

Торгово-розважальний центр має хорошу транспортну доступність, відмінно помітний з проїжджої частини.

опис будівлі

Загальна площа 18752 кв.м. Кількість поверхів 3 Паркування Наземна парковка на 300 машиномісць.

концепція

Позиціонування ТЦ Торгово-розважальний центр для всієї родини. Цінова категорія Середній / Середній + Девелопер Керуюча компанія «Тека» брокеридж Керуюча компанія «Тека»

орендарі

Якоря Продуктовий гіпермаркет «Слов'янський», супермаркет електроніки і побутової техніки «Ельдорадо», багатозальний кінотеатр «КіноFOX», ресторанний комплекс «Уральські пельмені». Супутні орендарі Бюстье, Кроха, Л'Етуаль, Аристократи саду, Велике свято, Евросеть, Телефон.ру, МТС, Зв'язковий, Нео, Кнігомір, Талісман, СпортМакс, Екологія будинку, Квіти, Твоє, Adidas, Yax !, Oggi, O ' stin, Gloria Jeans, S'oliver, Mira, Chester, Kids Klub, Cleanelly. Кафе і ресторани Італійський ресторан «Gallery ROSSO», ресторанний комплекс «Уральські пельмені», «Sun Juice». Фуд-корт Джус бар, Чай.Кофе. Розваги Багатозальний кінотеатр «КіноFOX», дитячий куточок, батут, дитяча дискотека, більярд, «Каре клуб». Послуги Відділення банку, банкомат, платіжний термінал, уральські авіалінії, фотосалон, салон краси «Ібіца».

додатковий опис

Торгово-розважальний центр «Апельсин City» розташований в сучасному економічно-активної районі міста.


>>

Усе

>>

ТРЦ «Апельсин City»

Нова актуальна книга для професіоналів ринку роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості. Книга призначена для тих, хто хоче не просто пережити кризу, а й закріпити свої позиції на ринку і збільшувати прибуток в майбутньому. Великий досвід роботи авторів у Росії та інших країнах дозволив їм висвітлити в книзі питання, найбільш актуальні на сьогоднішній день, і показати можливі перспективи розвитку бізнесу. Девелопери, власники і керуючі торгових центрів знайдуть в книзі практичні рекомендації: по комплексному розвитку території, розробці концепції торгових центрів і багатофункціональних комплексів, підвищення прибутковості діючих об'єктів, управління та експлуатації. Для керівників і менеджерів магазинів і торгових мереж в книзі представлена ​​інформація про перспективні форматах магазинів, про оцінку і вибір торгових майданчиків, аналізі конкурентного середовища і діяльності магазинів. Методики роботи з торговельною нерухомістю проілюстровані практичними прикладами. Крім цього в книзі наводяться схеми, розрахункові показники і результати маркетингових досліджень, проведених в Росії і інших країнах.