Реклама
Реклама
Реклама

Журналіста Красовського збираються судити за розбиту фотокамеру LifeNews

Журналіст Антон Красовський

Журналіст Антон Красовський. © Кирило Каллініком / РІА Новини

10 серпня московська поліція передала в суд кримінальна справа , Порушену з приводу конфлікту, який стався в ресторані "Твербуль" в березні цього року. Його учасниками були Ксенія Собчак, опозиціонер Ілля Яшин, журналіст Антон Красовський і кореспонденти порталу LifeNews.

У повідомленнях ЗМІ головними фігурантами інциденту називали Собчак і Яшина. Однак в сьогоднішній заяві МВС повідомляється, що кримінальну справу порушено стосовно Красовського (А.В. Кузнєцова-Красовського). Він звинувачується в "умисному знищенні або пошкодженні майна" - фотокамери кореспондента LifeNews.

"Управлінням організації дізнання ГУ МВС Росії по м Москві направлено до суду кримінальну справу стосовно А.В. Кузнєцова - Красовського. Кримінальну справу було порушено 23 березня цього року за фактом інциденту, який стався в ресторані« Твербуль ». Кузнецов-Красовський забрав у дівчини-фотокореспондента порталу «Лайф Ньюс» відеокамеру Canon і після того, як журналістка відмовилася стерти зроблений запис, розбив апаратуру. Матеріальний збиток склав понад 87 тис. рублів ", - повідомляє відомство.

Раніше Ашот Габрелянов, головний редактор LifeNews, заявляв про те, що на журналістів видання напала Ксенія Собчак. У відкритому листі начальнику ГУВС по Москві Володимира Колокольцева, яке Габрелянов опублікував в своєму блозі, він стверджував, що одному з журналістів зламали камеру, а в іншого були «зафіксовані побої».