Реклама
Реклама
Реклама

Книга Цивільний процес зарубіжних країн (Франція та Англія): Навчальний посібник для аспірантів, Хухлаев, 978-5-392-24911-4, купити, ціна





Олег Євгенович Хухлаев

паперова книга

(0 голосів) Видавництво: проспект Дата виходу: червень 2017 ISBN: 978-5-392-24911-4

У представленому навчальному посібнику висвітлюється цивільний процес двох держав: Франції та Англії. Відносно кожної країни послідовно розкривається зміст інститутів, традиційно складових загальну частину цивільного процесуального права (джерела, принципи, суб'єкти цивільних процесуальних правовідносин, підсудність, доведення і докази), викладається порядок судочинства в цивільних справах на різних стадіях процесу, що покликане сприяти формуванню .. .

У представленому навчальному посібнику висвітлюється цивільний процес двох держав: Франції та Англії. Відносно кожної країни послідовно розкривається зміст інститутів, традиційно складових загальну частину цивільного процесуального права (джерела, принципи, суб'єкти цивільних процесуальних правовідносин, підсудність, доведення і докази), викладається порядок судочинства в цивільних справах на різних стадіях процесу, що покликане сприяти формуванню цілісного уявлення про цивільному процесуальному праві зазначених держав. Посібник написаний на основі оригінального зарубіжного законодавства, матеріалів практики французьких і англійських судів, іноземної літератури, а також робіт відомих російських вчених, присвячених іноземному процесуального права. Законодавство наведено станом на грудень 2016 г. Для студентів, аспірантів, викладачів юридичних вузів, практикуючих юристів, а також читачів, які цікавляться закордонним цивільним процесом.

Цивільний процес зарубіжних країн (Франція та Англія): Навчальний посібник для аспірантів
  • Книга буде поміщена на книжкову полицю і ви зможете продати її

  • Додати в список бажань.

  • Повідомити про появу книги в продажу

  • Додати на книжкову полицю книгу, яка у вас вже є