Реклама
Реклама
Реклама

Samsung пообіцяла вчасно оновлювати Android в Galaxy A6 і Galaxy A6 Plus

Розробники Samsung виступили із заявою, що своєчасним оновленням системи Android в їх гаджетах, в тому числі Galaxy A6 і Galaxy A6 Plus, бути.

Розробники Samsung виступили із заявою, що своєчасним оновленням системи Android в їх гаджетах, в тому числі Galaxy A6 і Galaxy A6 Plus, бути

Менше місяця тому в продаж надійшли нові смартфони Samsung середнього класу Galaxy A6 і Galaxy A6 Plus. Разом з тим південнокорейська компанія оновила сервіс Samsung Mobile Security, де представлені всі смартфони, які з часом отримають оновлення ОС. Крім того, Samsung завила, що такі оновлення стануть для пристроїв не тільки своєчасними, але щоквартальними.

Вірити чи корейцям на слово вирішує кожен користувач. Відомо, що Samsung є наймасштабнішим розробником продуктів на Android. І так само масштабно компанія затримує поновлення Android для своїх розробок. Відзначимо, що смартфони з Android 8.0 Oreo «з коробки» надаються з підтримкою Project Treble від Google, яка допоможе незалежно від виробника вчасно оновлювати ОС. Однак, це тільки в теорії, оскільки програму толком випробувати не встигли.


Єлизавета Трюфель