Реклама
Реклама
Реклама

Купити таунхаус дуплекс в Краснодарі від забудовника. Дуплекси і таунхауси з фото

Дуплекси і таунхауси в Краснодарі за вигідними цінами Дуплекси і таунхауси в Краснодарі за вигідними цінами! Yuga-Build створив всі умови для того, щоб наші відвідувачі укладали найвигідніші угоди з купівлі житла. Про переваги придбання дуплексів і таунхаусів в Краснодарі від забудовника - читайте далі.

Багато хто мріє про життя в передмісті у власному будинку. На жаль, не всім доступна можливість покупки котеджу в Краснодарі . Якщо ви - один з тих, хто впевнено йде до своєї мети, Yuga-Build допоможе. Таунхаус або дуплекс стане хорошою альтернативою котеджу. Вони являють собою вдома, в яких розташовані багатоповерхові квартири, кожна з них має окремий вхід і автономні комунікації. Живіть в передмісті на власній незалежній площі з заднім двором і гаражем і заощаджуйте масу грошей. Котедж можна придбати пізніше, якщо захочете, продавши свою багаторівневу квартиру і доплативши частину суми.

Дуплекс - це двоквартирний житловий будинок з окремими входами Дуплекс - це двоквартирний житловий будинок з окремими входами. Купити дуплекс або таунхаус в Краснодарі варто з кількох причин:

  • Автономність комунікацій виключає ряд проблем.
  • Незалежність від сусідів, можна не боятися, що хтось затопить вашу квартиру або ви самі станете причиною подібного ПП. Крім того, всі витрати по ремонту і благоустрою також на власника - немає необхідності збирати гроші з мешканців, щоб полагодити вхідні двері або упорядкувати навколишню територію.
  • Економічність. Витрата палива на обігрів приміщень знижується, так як частина тепла приходить від сусідньої квартири. В результаті ККД обігрівальних систем підвищується. Витрати на воду і електрику - набагато нижче, ніж в котеджі (в приватних будинках значна частина енергії споживається освітленням, поливальних пристроями та іншим обладнанням).
  • Низька вартість дуплексів і таунхаусів в Краснодарі - одна з вагомих причин їх придбання.

Низька вартість дуплексів і таунхаусів в Краснодарі - одна з вагомих причин їх придбання

Продаж здійснюється в різних районах міста. Кожен з них має розвинену соціальну і транспортну інфраструктуру. Живучи в передмісті або спальному районі, власник квартири в дуплексі безпроблемно зможе добиратися в будь-яку частину міста на особистому або громадському транспорті.

Для тих, хто вже всерйоз задумався про те, щоб купити таунхаус або дуплекс в Краснодарі по фото, ми рекомендуємо особисто відвідати об'єкти і переконатися в їх перевагах. Ведучи пошук нерухомості на Yuga-Build, ви переглядаєте пропозиції від надійних і якісних забудовників . Кожен з них вже має досвід створення споруд, які відповідають всім нормам безпеки, якості та комфорту. Придбайте зручне і недороге житло за допомогою Yuga-Build - телефонуйте нам прямо зараз.