Реклама
Реклама
Реклама

Продовжують надходити хороші новини для ринку нерухомості Іспанії

Компанії DM Properties, одному з провідних агентств нерухомості Марбельї, радісно бачити офіційні цифри, які підтверджують тенденцію до зростання на ринку нерухомості Іспанії . Зростання цін на нерухомість, зазначений в першому кварталі 2016 року, є найбільшим, починаючи з 2007 року.

Зростання цін на нерухомість, зазначений в першому кварталі 2016 року, є найбільшим, починаючи з 2007 року

Згідно Євростату, Статистичному Бюро Європейської Комісії, вартість об'єктів іспанської нерухомості в першому кварталі зросла на 6,3% в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Восьмий квартал поспіль спостерігається збільшення цін після 6 років стагнації, проте слід зазначити, що в Марбельї стабілізація ринку почалася раніше і з більшою силою в порівнянні з іншими частинами країни.

В цілому, в четвертому кварталі 2015 року ціни в Іспанії зросли на 1,4%, що підтверджує стійке зростання, яке спостерігалося протягом останнього року. Ці цифри також свідчать про те, що сумніви, посіяні англійським референдумом по Brexit, що не відкинули назад ні місцевий ринок Марбельї, ні, власне, британський ринок, де зростання цін у першому семестрі досяг 8%. Буде потрібно невеликий період очікування для того, щоб проаналізувати ефект Brexit в новій реальності, коли голосування вже проведено.

Серед членів Євросоюзу тільки Італія і Кіпр спостерігають регрес на ринку нерухомості, де ціни впали на 1,2%. Ще не опубліковані офіційні дані по Греції. Загальна динаміка цін в Єврозоні, зареєстрована в першому кварталі, має тенденцію до зростання на 3%. Це найшвидший темп, починаючи з 2008 року. В цілому по Європі зростання досягло 4%.

Якщо Іспанія показує стабільне зростання, то щодо деяких інших країн існують побоювання щодо надмірного зростання. В Угорщині - це 15,2% в першому кварталі в порівнянні з даними минулого року. Австрія - 13,4%, Швеція - 12,6%. Дані зі Швеції викликають особливий інтерес в Марбельї, з огляду на важливість клієнтів зі Скандинавії на місцевому ринку. Зростання цін в Швеції, Норвегії (5%), Данії (5%) може перетворитися в зростання попиту на власність на Коста дель Соль з боку клієнтів «з півночі».

Ця обнадійлива інформація Євростату підтверджує статистику різних джерел, які зафіксували стійке зростання на іспанському ринку нерухомості.

Якщо ви зацікавлені в інвестиціях у власність Марбельї, будь ласка, зв'яжіться з нами, ми маємо в своєму розпорядженні чудовим вибором нерухомості.


Поділитися даним повідомленням
Поділитися даним повідомленням    Pia Arrieta   30/08/2016   Марбелья і нерухомість   ,   Новини та статті
Pia Arrieta
30/08/2016 Марбелья і нерухомість , Новини та статті