Реклама
Реклама
Реклама

Спецпропозиція ЖК Червоні вітрила! Оплати 20% зараз, залишок при введенні в експлуатацію!

Безпрецедентне пропозиція з продажу квартир в житловому комплексі «ЧЕРВОНІ ВІТРИЛА» місто-курорт Геленджик

Безпрецедентне пропозиція з продажу квартир в житловому комплексі «ЧЕРВОНІ ВІТРИЛА» місто-курорт Геленджик

Новий житловий комплекс «Червоні вітрила» складається з 7-поверхових 9-секційних житлових будинків і розташовується в «П'ятому» мікрорайоні міста-курорту. За останній час район засмутився і його неможливо впізнати. Поступово відходять панельні будинки і виростають новобудови з якісних матеріалів. При цьому район характеризується рівним рельєфом місцевості і зручними під'їзними шляхами з центральної вулиці - Луначарського.

При цьому район характеризується рівним рельєфом місцевості і зручними під'їзними шляхами з центральної вулиці - Луначарського

Приємним сюрпризом до Нового року буде для вас наші пропозиції по вартості квартир в практично побудованому будинку:

  • 1-кімн. квартири від 1 950 000 руб і 31,92 м2
  • 2-кімн. квартири від 2 481 000 руб і 47,71 м2
  • 3-кімн. квартири від 4 313 000 руб і 82,94 м2

Пропозиція про початковий внесок 20% НЕ ПОШИРЮЄТЬСЯ на ряд квартир:

? БС 1 (площею 59.19 кв.м.,)
? БС 3,4,5 (площею 53.92 кв.м.,)
? БС 8,9 (площею 47.71 і площею 35.6 кв.м.,)

З огляду на аналітику, наведену в засобах масової інформації, вартість житла в новобудовах Геленджика буде тільки рости. Тому, якщо ви найближчим часом приступите до покупки квартири в комплексі, ви в результаті забезпечите собі житло за оптимальною ціною, тому що вартість квадратного метра, відображена в договорі, для вас не зміниться ні за яких обставин. Однак якщо відкладати питання покупки житла в часі, можна опинитися заручником зростання цін на житло. І, як підсумок, вартість квартири виявиться істотно вище.

Якщо ви хочете оцінити реальну картину будівництва, побачити інфраструктуру району, відвідати обрану вами квартиру, ми оперативно допоможемо вам це здійснити.

Увага! В рамках дії нашої пропозиції - вартість квартир при будівництві залишається незмінною на весь період зведення житлового комплексу!

Надійність будівництва забезпечує професійна компанія і уповноважені партнери. Оформлення договорів проводиться в повній відповідності з чинним законодавством.

Детальніше про об'єкт на сторінці ЖК «Червоні вітрила» місто-курорт Геленджик !