Реклама
Реклама
Реклама

У місті Камінь-на-Обі Алтайського краю 53 сім'ї отримали ключі від нових квартир в рамках реалізації програми з переселення громадян з аварійного житлового фонду

Багатоквартирні будинки №№ 3А і 3Б по вулиці Українській в місті Камені-на-Обі, побудовані в рамках реалізації 185-ФЗ.

У місті Камінь-на-Обі Алтайського краю днями 53 сім'ї отримали ключі від нових квартир в рамках реалізації етапу 2015-2016 років регіональної програми з переселення громадян з аварійного житлового фонду.

Як повідомили Фонду ЖКГ в Головному управлінні будівництва, транспорту, житлово-комунального та дорожнього господарства Алтайського краю, 134 людини переїдуть в нові триповерхові будинки №№ 3А і 3Б по вулиці Українській в місті Камені-на-Обі.

Одними з перших свою нову квартиру оцінила сім'я Трофімових.

- Ми щасливі! До цього 17 років жили в бараку. Сусіди у нас ті ж, що і були, район теж подобається, майже центр, все поруч, - поділилися радістю новосели.

На будівництво даних будинків з усіх джерел фінансування було направлено 64,5 млн. Рублів, з них кошти Фонду складають 39,97 млн. Рублів.

За інформацією Головного управління будівництва, транспорту, житлово-комунального та дорожнього господарства Алтайського краю, в період з 2013 по 2015 роки в рамках реалізації 185-ФЗ в даному муніципальному освіті нові квартири отримали 130 осіб.

Всього в регіоні в рамках виконання крайової адресної програми «Переселення громадян з аварійного житлового фонду на 2013-2017 роки» передбачено переселення понад 11,5 тис. Осіб з 547 багатоквартирних будинків загальною площею 153,5 тис.кв.м. на території 24 муніципальних утворень.

Управління по зв'язках з громадськістю ГК ФСР ЖКГ