Реклама
Реклама
Реклама

Як поєднати алкоголь, друзів, веселощі і PowerPoint

Мешканка Сіетла розповіла у себе в твіттері про новий формат для вечірки: кожен готує презентацію на три хвилини і якщо не вкладеться в заданий час або буде шахраювати, то доведеться йому або їй пити алкоголь. Теми кожна компанія може підібрати такі, які їм самим подобаються: від комп'ютерних ігор до собак. І хоча одні не дуже розуміють, що може бути веселого в такій події, інші вже поспішають наслідувати її приклад.

Американка на ім'я Мішель живе в місті Сіетл і займається програмуванням. А у вільний від роботи час вона грає в комп'ютерні ігри, з яких особливо любить серію Sonic the Hedgehog, головний герой якої - їжачок Соник.

Кілька днів тому Мішель розповіла своїм передплатникам в твіттері про вечірку, на якій вона побувала. Формат її був досить незвичайний і чимось схожий на ділову нараду. Кожен з учасників повинен був приготувати про себе і своїх інтересах трихвилинний презентацію в Power Point або якийсь інший програмі і показати її іншим.

Читайте на Medialeaks: Що за темна тема, про яку всі пишуть в ВК. Як включити нічний режим в додатку «ВКонтакте» на Android

Вже подумали, що це схоже на нудне збори відмінників? Але немає, судячи з розповідей Мішель, там було весело, і все тому, що показ презентацій був лише частиною алкогольної гри.

Випивати повинен був той, хто перевищить часовий ліміт в три хвилини. При цьому орієнтуватися потрібно тільки на свої внутрішні відчуття, не можна використовувати секундомір або таймер. Кожна зайва хвилина розповіді каралася ще одним напоєм. За шахрайство теж покладався алкоголь.

І так, нагорода за перемогу в грі - теж випивка! А перемогти можна трьома способами: або склавши класну презентацію, або одягнувшись краще за всіх в діловому стилі, або розповівши презентацію за час, найближче до трьох хвилинах, але не перевищує її.

А перемогти можна трьома способами: або склавши класну презентацію, або одягнувшись краще за всіх в діловому стилі, або розповівши презентацію за час, найближче до трьох хвилинах, але не перевищує її

Мішель всерйоз підійшла до завдання, підготувавши презентацію на свою улюблену тему - гру Sonic the Hedgehog. Але героєм її розповіді став не Соник, а його антагоніст в грі - їжак Шедоу. І ось як називалася презентація.

І ось як називалася презентація

«Дослідження справжніх моральних орієнтирів їжачка Шедоу».

Судячи з деяких скриншотам, до справи Мішель підійшла дуже серйозно. Ось вона якимось чином пов'язує гру з працями філософа Джона Локка.

А це схема, яка показує зміну моральних орієнтирів героя в міру проходження гри.

Не дивно, що Мішель взяла нагороду за кращу презентацію. Але інші теж намагалися, так що варто згадати і деякі з назв презентацій:

Приховані теми в класичній музиці - кислотні тріпи, радянська політика ігнорування і «Щелепи»;

Трансгуманізм і прекрасне - роздум на тему технологічного еволюціонізму;

Собаки з роботами - Заняття для пёсі.

Дізнавшись про те, як Мішель з друзями проводить час, деякі користувачі твіттера здивувалися.

Але більшість передплатників Мішель нібито тільки і чекали запрошення саме на таке свято. Ентузіазму в коментарях було хоч відбавляй.

Одні відразу ж відправили повідомлення своїм друзям, щоб ті вже готували презентації, а інші писали свої власні ідеї, як поліпшити вечірку-конференцію.

Позитивних реакцій у відповідях на публікацію дівчини було настільки багато, що, здається, у нас на очах зароджується новий тренд. Так що якщо не хочете відставати від сучасної молоді, беріть нову ідею для вечірки собі на вус. Тим більше що вона дуже безпечна. Адже якби веселощі студентів техаського університету проходило саме так, то під ними не провалилася б підлога і 50 інших мешканців не довелося б переселяти.