Реклама
Реклама
Реклама

5 злободенних цитат і пісень Олексія Кортнева

Сьогодні російський актор, музикант, лідер групи «Нещасний випадок» Олексій Кортнєв святкує день народження. Йому стукнуло 48 років Сьогодні російський актор, музикант, лідер групи «Нещасний випадок» Олексій Кортнєв святкує день народження

Свою першу пісню Олексій написав в 13, а вже в 17 спільно з Валдісом Пельшем заснував групу «Нещасний випадок». В репертуарі Кортнева поряд з жартівливими і ліричними композиціями є гостро соціальні і політичні пісні. Олексій брав участь у численних акціях на підтримку ув'язнених, виступав проти утисків прав геїв.

В кінці березня Кортнєв представив пісню «Я офігеваю, мама!» З рядками, присвяченими російсько-українського конфлікту:

А на площі мітинг йде,
Як годиться нині в країні:
Розпалився братньою любов'ю народ
Аплодує братської війні ...
Олексій знявся у фільмах «Грішні апостоли любові», «День виборів», «Гілка бузку» і ін. Грає в спектаклях «День радіо» та «День виборів».

У Кортнева п'ятеро дітей.

У день народження музиканта і актора ДеПо представляє 5 злободенних цитат і кліпів Кортнева.

«Я думаю, що відбулася опозиції в Росії на сьогоднішній день немає. Тому що настільки жорсткі і жахливі події останніх місяців, в основному, пов'язані з українською кризою, що опозиційний рух такого напруження не витримало. І те, що зараз може запропонувати позасистемна опозиція, дуже дрібно і слабо по відношенню до кроків, скажімо, лідера нашої країни. Тут відбувається битва велетнів, і в цей момент демонстрації карликів абсолютно не привертають до себе уваги. Хоча вони все одно повинні бути. Ні в якому разі не можна складати руки, застібати рот і сидіти тихіше води, нижче трави. Ну а що стосується так званої системної опозиції, то про неї навіть не варто говорити, тому що це не опозиція ніяка. Це ручки і ніжки, що ростуть з одного тіла «Єдиної Росії» (з інтерв'ю minimaltv.org ).

«Мені не подобається путінська брутальність, абсолютно відверте хамство на адресу моїх колег і його опонентів. Мені здається, що «гебешная» закваска так сильна, що ніколи не відпустить Володимира Володимировича. Мені просто неприємно бачити таку людину на чолі свого народу ... Втім, зрозуміло, що він все одно на чолі »(з інтерв'ю Собеседнік.ru ).


«Мужики! Чи не включайтеся, будь ласка, в антігейскую істерію. Їм і так не дуже солодко живеться. Якщо ви справжні мужики, забудьте ви про цю проблему! Нехай живуть, як хочуть. Давайте не будемо включатися в те, що нам нав'язує наш уряд, всякі депутати Милонова і інші з ними »(з обігу на Piter.tv ).

«Не обов'язково писати бичующие пісні і ставити спектаклі протесту - людині це може бути просто не властиво. Досить привселюдно заявляти про своє ставлення до подій, тим самим класти на протилежну чашу ваг свій авторитет ... »(з інтерв'ю «Нова газета» ).

«... Що люди, закохані в Путіна, не відчувають іронії, мене зовсім не дивує: навряд чи вони взагалі здатні до іронії. Гумор для них - це другий канал на ТБ: про тещу і про горілку »(з інтерв'ю «Нова газета» ).

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ