Реклама
Реклама
Реклама

Бард Новіков і пайовики "Бухти Квінс" зустрілися на програмі "Пусть говорят" без Андрія Малахова

Бард спілкувався з ведучим програми і з пайовиками з Єкатеринбурга.

Скандально відомий селище "Бухта Квінс" барда Олександра Новикова знову "прославився" на всю країну. На програму "Пусть говорят", яку після відходу Андрія Малахова зараз веде Дмитро Борисов, приїхали пайовики, адвокат Новікова та друзі барда.

На захист музиканта встав Михайло Шуфутинський і Микита Висоцький.

- Я не думав, що Саша міг так вчинити, це людина, яка непогано знає закон. Я не розумію, в чому його звинувачують. Те, що він рекламував, - це чудово, я б теж рекламував, - заявив в ефірі програми Михайло Шуфутинський.

- Я знаю його більше 20 років, і представити його серед шахраїв, які говорять "ну що, кидаємо цих лохів", це неможливо, - розповів Микита Висоцький.

Сам бард на програму приїхати не зміг - він знаходиться під підпискою про невиїзд, і з пайовиками, провідним і гостями він розмовляв з екрану, за спиною шансоньє стояла ікона. Винним у цій справі Новіков себе не вважає.

- Стався криза, зупинилося все будівництво - я до будівництва відношення ніякого не мав, - заявив Олександр Новіков. - Група пайовиків, очолювана однією біснуватою дамою, вийшла з плакатами замість того, щоб прийти до мене. Всі знають, що я дружу з Куйвашева, ми живемо в сусідніх квартирах, але є люди, які хотіли вибити мене.

Всі знають, що я дружу з Куйвашева, ми живемо в сусідніх квартирах, але є люди, які хотіли вибити мене

Будинки в селищі здаються добудованими. Нещодавно ми там побували разом з міністром будівництва.

На "біснуватих дамою" Новиков, очевидно, назвав Зілю Булатову - голови кооперативу. Вона, до речі, теж приїхала на програму - в студію вона вийшла ще з однією пайщіцей.

- Коли ми отримаємо квартири? - насамперед запитали жінки у Новикова.

- Коли ви заберете заяви з поліції, - чути із залу.

Олександр Новіков заявив, що ЗІЛі Булатової за кожен мітинг пайовиків платять по 100 тисяч рублів.

- Вона створила таку атмосферу, щоб нові пайовики не приходили і грошей не вистачило. Я вклав свої 72 мільйони, щоб добудувати селище, - заявив Новіков.

У відповідь пайовики почали перераховувати всі об'єкти, за які брався бард.

- Прокуратура за нього горою, я ніколи не бачила, щоб підозрюваний заявив, що йому не подобається слідчий, і слідчого поміняли, - заявила пайщіца із залу для глядачів.

На програму запросили співачку Наталю Штурм - виконавицю пісні "Закінчено шкільний роман", яка працювала з Олександром Новіковим.

- Він ніколи не зізнається в тому, в чому він не хоче зізнаватися, - заявила Штурм. - За психологічним станом, по здоров'ю він не може потрапити до в'язниці, йому потрібно думати про себе і бути м'якше.

Голова кооперативу Зіля Анваровна.

На програму також приїжджав Сергій Бідонько, він, як ми вже писали, посварився з бардом.

В кінці програми Новіков сказав: "Приходьте до забудовника завтра, і ви отримаєте квартиру, я нікого в житті не зраджував".

Тим часом в Єкатеринбурзі слідчі завершили виробництво слідчих дій у кримінальній справі про шахрайство, а потерпілі вже приступили до ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що слідчі заборонили Новикову їхати на шоу "Пусть говорят" в Москву. "Бухту Квінс" вже обговорювали в ток-шоу "Прямий ефір" на "Росії-1". Пайовики чекають своїх квартир з 2011 року, а в виведенні коштів з будівництва наслідок ось уже вдруге звинуватило шансоньє Олександра Новикова і двох його ділових партнерів.

Текст: Марія ІГНАТОВА
Фото: Артем Устюжаніна / Е1.RU; Олександр НОВІКОВ / facebook.com

Коли ми отримаємо квартири?