Реклама
Реклама
Реклама

«Дом.ру» відкрив новий офіс на вул. Таганрозька (Ростов)

  1. Інет «підкосила» крадіжка обладнання, а бізнес-ТВ - профілактика

Сьогодні оператор «   Дом Сьогодні оператор « Дом.ги », Що входить в холдинг« ЕР-Телеком », оголосив про відкриття додаткового офісу в Ростові-на-Дону. Затишне приміщення в торговому центрі «Военвед» дозволить мешканцям північно-західній частині міста сплачувати за рахунками без комісії, підключати додаткові послуги - і, при необхідності, залишати технічні заявки без відвідування офісів в інших районах міста. До речі, спектр послуг «ЕР-Телеком» в Росії помітно розширився, - адже тепер його складу входить і компанія «Енфорта» з послугами бездротового інтернет-доступу для бізнесу.

За офіційною інформацією, новий центр продажів «Дом.ру» чекає відвідувачів у ТЦ «Военвед» (вул. Таганрозька, 151). Тут відвідувачі можуть підключити послуги компанії, оплатити рахунок без комісії, дізнатися про бонусну програму оператора, - а також отримати детальну консультацію за діючими умовами договору.
Час роботи нового офісу Dom.ru - щодня з 10:00 до 21:00 без вихідних.
Тим часом «ЕР-Телеком Холдинг» завершив процес приєднання оператора «Енфорта». Завдяки цьому альянсу, єдиний оператор зможе активніше пропонувати бізнесу бездротові послуги зв'язку, якими було відомо ТОВ «Престиж-Інтернет», раніше діюче під брендом «Енфорта».
Договору ув'язнені з колишнім юрособою, переоформляти не потрібно - правонаступником по ним стало АТ «ЕР-Телеком Холдинг» зі збереженням усіх діючих умов обслуговування.

Мало не забули: у TechnoDrive є група ВКонтакте - і на Facebook . Підключайтеся!

Інет «підкосила» крадіжка обладнання, а бізнес-ТВ - профілактика


Сьогодні «Сума Телеком» повідомила про крадіжку телекомунікаційного обладнання в Олександрівці. Жителі частини Пролетарського району Ростова-на-Дону залишилися без доступу до Інтернету і цифрового телебачення. При цьому строки відновлення поки невідомі - техпідтримка повідомляє про проблему в режимі автовідповідача. Тим часом на ростовської мережі «Дом.ги Бізнес» завершилися профілактичні роботи, через які з 18 і 19 липня у частині корпоративних клієнтів не працювало цифрове і кабельне ТБ. З огляду на, що даними сервісами користуються готелі і бізнес-центри, така тривала профілактика виглядає не зовсім звичайно, хоча на сайті «Дом.ру» заявляється про її планового характеру.

Ще інформація !!! Дом.ру в Ростові