Реклама
Реклама
Реклама

АН Альянс' на Росріелте: контакти, оголошення

  • Адреса: Проспект Перемоги
  • Тел: 8 (8412) 687-222, 25-25-35
  • Email: [email protected]
  • Веб сайт

Агентство нерухомості Альянс' засноване 15 вересня 1999 р і на сьогоднішній день заслужено займає одне з лідируючих місць серед професійних ріелторських компаній міста Пензи.

За плечима її засновників більше десяти років роботи на ринку ріелторських послуг. Компанія є членом обласної Асоціації ріелтерів і має сертифікат на всі види ріелтерських послуг № РОСС, виданий Пензенським центром сертифікації.

Відмінними рисами компанії є ведення бази даних заявок клієнтів за допомогою програмного забезпечення, розробленого спеціально для Агентство нерухомості Альянс', що допомагає здійснювати швидкий пошук потрібної клієнта інформації та відслідковувати стан кожної заявки з продажу і купівлі об'єктів нерухомості.

Абсолютна надійність Агентство нерухомості Альянс' забезпечується роботою в суворій відповідності з Російським законодавством, сумлінністю і максимальною відкритістю при виконанні доручень клієнтів.

Громадянська відповідальність при здійсненні ріелторської діяльності застрахована в страховій компанії «Уралсиб». Величезний досвід і кваліфікація співробітників компанії дозволяють вирішувати найскладніші завдання з якими можуть стикатися учасники ринку нерухомості.

Центральний офіс компанії Агентство нерухомості Альянс' розташований на вул. Пушкіна д. 17, в безпосередній близькості від Управління Федеральної реєстраційної служби по Ленінському району м Пензи.

Додатковий філія для жителів мкр-на "Арбеково" знаходитися недалеко від Управління Федеральної реєстраційної служби по Жовтневому району м Пензи, що створює додаткові зручності при проведенні операцій з нерухомістю.

Написати відгук Написати особисте повідомлення

Рейтинг: 0 | Переглядів: 879 | Створено: 22.10.2015 | ID: 11780