Реклама
Реклама
Реклама

Покинутий торговий центр в Таїланді превратілcя в гігантський акваріум

Нульовий поверх колишнього молла New World в столиці Таїланду перетворився на величезний акваріум, в якому плавають тисячі риб, прошмигівая між зламаних поручнів старого ескалатора Нульовий поверх колишнього молла New World в столиці Таїланду перетворився на величезний акваріум, в якому плавають тисячі риб, прошмигівая між зламаних поручнів старого ескалатора   Як розповідає The Daily News, в 1980-х цей ТЦ зводився як 11-поверховий будинок, але пізніше з'ясувалося, що 7 поверхів не були затверджені в вихідному дозволі на будівництво, тому влада в 1997 році наказали закрити його, після чого там стався ряд сумних подій, передає   ДеПо   з посиланням на   Newsru

Як розповідає The Daily News, в 1980-х цей ТЦ зводився як 11-поверховий будинок, але пізніше з'ясувалося, що 7 поверхів не були затверджені в вихідному дозволі на будівництво, тому влада в 1997 році наказали закрити його, після чого там стався ряд сумних подій, передає ДеПо з посиланням на Newsru.com .

Так, в 1999 році приблизно хтось із конкурентів підпалив вже закритий центр, були загиблі. У 2004 ще одна людина загинула під час часткового знесення будівлі. З тих пір воно залишилося чотирьохповерховим і без даху.

В результаті в полуснесенном будівлі після дощів утворився свого роду басейн площею близько 500 кв. метрів. Так як, ясна річ, його ніхто не чистив, він швидко перетворився на смердюче притулок для москітів і розсадник зарази. Жителі з сусідніх будинків поскаржилися на це владі, і ті знайшли оригінальне рішення проблеми: запустили в застояну воду декоративних коропів коі, які там швидко розмножилися і вигнали москітів.

Тепер занедбаний ТЦ ще й місце паломництва для туристів, охочих поглянути, можливо, на самий незвичайний в світі акваріум. У зв'язку з цим у влади міста виникла нова проблема: будівля досить старе і небезпечне для відвідувань, тому вони спробували його обгородити, щоб якось обмежити потік цікавих.

Але, схоже, це не особливо налякало туристів, так як в Інтернеті з'являються все нові фото з покинутого рибного ТЦ, швидко стаючи вірусними. Видання Bangkok Post днями повідомило, що будівля можуть визнати аварійним і остаточно знести, переселивши коропів.

Видання Bangkok Post днями повідомило, що будівля можуть визнати аварійним і остаточно знести, переселивши коропів

ФОТО: thisiscolossal.com

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ