Реклама
Реклама
Реклама

Мішель Родрігес сіла в тюрму

Американська актриса циганського походження Мішель Родрігес під самий Новий рік поповнила   перелік знаменитостей, які продемонстрували надто аморальну поведінку Американська актриса циганського походження Мішель Родрігес під самий Новий рік поповнила перелік знаменитостей, які продемонстрували надто аморальну поведінку. Зірка серіалу «Залишитися в живих» з сьогоднішнього дня, 24 грудня, починає відбувати шестимісячне ув'язнення в тюрмі. Не найкращий подарунок для актриси на Різдво, але, цілком можливо, все обійдеться.

Суд засудив Родрігес до тюремного ув'язнення в жовтні 2007 року за порушення випробувального терміну. Він був встановлений для неї після того, як актрису після декількох годин ув'язнення випустили з переповненої в'язниці в 2006 році, куди вона потрапила за звинуваченнями в п'яному водінні. 29-річну зірку звинуватили не тільки в порушенні випробувального терміну, а й в обмані при здійсненні громадських робіт (дівчина повинна була підмітати вулиці) і у відмові проходити програму по лікуванню від алкогольної залежності.

Мішель Родрігес стала знаменитістю в 2000 році після виходу драми «Жіночий бій». В її активах також зйомки у фільмах «Форсаж», «Обитель зла», «Блакитна хвиля», «Спецназ міста ангелів». Героїня Родрігес в «Залишитися в живих», офіцер поліції Анна Люсія Кортес, гине приблизно в другій дюжині епізодів знаменитого серіалу.

В'язниця, де Родрігес належить відбувати покарання, переповнена, тому терміни за несуттєві злочину тут зазвичай знижуються. Так, в листопаді актриса Ліндсі Лохан відсиділа всього 84 хвилини замість 24 годин.

Проте Мішель позбавлена ​​права на відпустку або відбування покарання поза стінами в'язниці з використанням електронного контролю. До того ж переглядатися її справа теж не буде, а це значить, що її тюремний термін не підлягає оскарженню. До речі, спочатку актрисі загрожувало до 537 днів тюремного ув'язнення.