Реклама
Реклама
Реклама

"Київстар" ввів два нових пакетних тарифи / Мабіла.Медіа

"Київстар" ввів два нових пакетних тарифи

Коментарі 03.09.2012 16:57

C 3 вересня 2012 року оператор Київстар ввів нові тарифи під назвою "Супер Київстар" і "Алло, квартал!" . Перший надає клієнтам, що спілкуються всередині мережі, щодня 70 безкоштовних хвилин при щоденній абонплаті в 1 грн.


Абонплата в новому тарифному плані нижче на 20%, ніж в пакетній пропозиції "Єдина країна", при цьому обсяг розмовного часу всередині мережі, яке надається без справляння плати, збільшений на 40%. Пакетний тариф "Алло, квартал" для абонентів djuice, розроблений в рамках співпраці "Київстару" зі студією "Квартал-95", надає можливість безкоштовно дзвонити не тільки на номери в мережі djuice, але і на номери мереж «Київстар» і «Beeline" . Тут абонент отримує щодня 100 хвилин безкоштовних дзвінків на номери djuice, "Київстар" і "Beeline" і 50 МБ інтернету, а також підписку на контент від студії "Квартал-95" при абонплаті 0,35 грн в день.
У новій лінійці тарифів є пропозиції для жителів Закарпатської, Чернівецької, Чернігівської, Кіровоградської, Миколаївської, Запорізької, Сумської, Харківської областей, яким пропонується пакетний тариф "Супер Київстар. Мій Край". У ньому в вартість щоденної абонплати в розмірі 1 грн. включені 70 хвилин безкоштовних дзвінків усередині мережі "Київстар", а також можливість дзвінків на інші мережі мобільного та фіксованого зв'язку за тарифом 0,15 грн за хвилину.
Крім того, абонентам Полтавської, Луганської, Донецької, Херсонської областей та АРК запропонований тариф "Супер Київстар. Мій Край" з 100 пакетними хвилинами для дзвінків всередині мережі "Київстар" без абонплати та без плати за хвилину. Також вони можу підключити за 5 грн. в місяць послугу "9 копійок на інші мережі". Доступний спеціальний регіональний пакетний тариф djuice "Алло, квартал! Мій регіон", в якому немає абонплати. За умовами тарифного плану клієнтам щодня надається 100 хвилин дзвінків на номери djuice, "Київстар" і "Beeline", а також 1500 МБ на місяць безкоштовного інтернету та контенту студії "Квартал-95".
Існуючі клієнти можуть вперше перейти в пакетний тариф "Супер Київстар" безкоштовно, тарифний пакет "Алло, квартал" доступний тільки для нових підключень. В "Супер Київстар. Мій Край" і "Алло, квартал! Мій регіон" умови надання пакетних хвилин діють, якщо клієнти здійснюють дзвінки під час перебування на території свого географічного регіону. Автор: Анастасія Бондар

Читайте також:

Якщо у вас є зауваження, доповнення, побажання, або ви виявили неточність у цьому матеріалі - повідомте редакцію . Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Останні новини

ga gadget.com новини: