Реклама
Реклама
Реклама

Акція мережі VARUS визнана кращою мотиваційною програмою 2016 року

Мережа супермаркетів VARUS стала переможцем в номінації «Мотиваційні програми» в конкурсі «TRADE-MARKETING AWARDS 2016», що проводився в рамках конференції Big Trade-Marketing Show і отримала диплом за мережеву акцію «Star Wars». Про це редакцію TradeMaster.UA повідомили в прес-службі компанії.

З 15 листопада по 31 грудня 2016 року, кожен покупець мережі супермаркетів VARUS мав можливість зібрати унікальну колекцію фігурок-штампів з 25 героїв культового фільму «Star Wars». Отримати фігурку зоряного героя можна було, купивши товар постачальника-партнера або зробивши покупку на 199 грн.! В акції взяли участь 750 000 покупців мережі супермаркетів VARUS.

«Під час проведення акції« Star Wars »ми отримали велику кількість позитивних відгуків від наших покупців, а головне - від їхніх дітей. Запустивши акцію в передноворічний період, а також збігшись у часі з виходом чергового епізоду фільму «Star Wars», ми змогли зробити акцію яскравою та емоційною. Ми вдячні журі в складі незалежних експертів і компанії організатора -TradeMaster Group - за високу оцінку програми і ми плануємо продовжувати радувати наших дорослих і маленьких покупців! »- прокоментувала нагороду директор по маркетингу Огуряева Катерина.

Довідка

VARUS - національна мережа супермаркетів, представлена ​​на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпропетровську. Зараз VARUS налічує 59 магазинів в Києві, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Дніпродзержинську, Нікополі, Дніпропетровську, Новомосковську, Марганці, Долинської, Первомайську, Вишгороді та Броварах. Загальна торговельна площа мережі становить 62 852 кв. м.

Повний список переможців Премії TRADE-MARKETING AWARDS 2016 можна подивитися в звіті про конференцію .

На фото до новини: Катерина Огуряева (директор департаменту маркетингу мережі супермаркетів VARUS) під час виступу на Big Trade-Marketing Show.

Портал про роздрібній та оптовій торгівлі TradeMaster.UA

Приєднуйтесь до професіоналів торгівлі на нашій сторінці FB

Пишіть нам!


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua