Реклама
Реклама
Реклама

В "Академії спорту" відкрили два нових поля / Розвиток спортивної інфраструктури Одеси / Спортивна діяльність / Діяльність у Одесі / Офіційний сайт Труханова Геннадія Леонідовича (Одеса новини, проекти, громадська приймальня, мер Одеси 2014 року, гаряча лінія 15-35)

В "Академії спорту" відкрили два нових поля

У минулі вихідні в спортивному комплексі «Академія спорту», ​​який є центром спортивного життя Малиновського району, відкрилися два нових сучасних поля. В урочистих заходах взяли участь народний депутат України Геннадій Труханов, голова фракції Партії регіонів в Одеській міській раді Юрій Преснов, голова депутатської комісії у справах молоді і спорту Олег Етнаровіч.
"Відкриття будь-якої спортивної площадки в місті для мене завжди свято: значить, менше дітей будуть залучені у всякі негативні процеси, менше дітей будуть зловживати нікотином і алкоголем. Я вдячний Олегу Етнаровічу, з яким ми дуже плідно працювали, за роботу. Він вкладає серце і душу в розвиток спорту, особливо молодіжного. По організації спортивної діяльності видно його ставлення до життя ", зазначив Геннадій Труханов.
"Хотілося б побажати, щоб діти, коли виростуть, грали в наших командах. Щоб у нас не грали легіонери з різних країн, а наші талановиті спортсмени мали можливість грати в клубах міста і країни", підкреслив голова фракції Партії регіонів Юрій Преснов.
Дійсно, два міні-стадіону зі штучним покриттям якнайкраще підходять для активних тренувань, вдосконалення спортивних навичок і, головне, здорового дозвілля.
"Процес розвитку спортивного життя Малиновського району, та й в цілому, всього міста, триває. Нові міні-поля дадуть можливість тренуватися дітлахам всесезонно. Важливо, що розвиток даного спортивного комплексу знаходиться в площині програми розвитку міських околиць, яка була прийнята за ініціативою фракції Партії регіонів в Одеській міській раді. Вже другий рік програма впроваджується в життя, райони впорядковуються, проводиться ремонт доріг, відновлюється вуличне освітлення ", розповів голова міської комисс ії у справах молоді та спорту Олег Етнаровіч.

Коментарі Галерея Карта подій

Коментарі Галерея Карта подій