Реклама
Реклама
Реклама

Відгуки про агентство нерухомості

Дорогі продавці і покупці нерухомості!

Будь ласка, залиште Ваш відгук про нашу роботу. Ми будемо раді правдивим відгуками реальних клієнтів про якість роботи агентів і ріелтерів агентства нерухомості «7 поверхів».

Ваші відгуки допомагають нам покращувати якість послуг, що надаються з продажу та купівлі нерухомості в Мінську і за його межами.

, Вероніка (про роботу агента Чуешков Анатолій )
З продажем нерухомості зіткнулися вперше, тому було багато питань і сумнівів. В тому числі, продавати самостійно або скористатися послугами ріелтора. На даний момент, коли операція вже здійснена, ми ні краплі не шкодуємо, що стали співпрацювати з агенцією «7 поверхів», а зокрема з Анатолієм Чуешковим! Анатолій повністю взяв на себе всі питання з продажу нашої квартири! Активний, сумлінну, юридично підкований, дуже приємний в спілкуванні і завжди знаходиться на зв'язку (ЗАВЖДИ !!! Без вихідних і свят !!!). У будь-який момент можна було зателефонувати Анатолію і отримати грамотну консультацію, а будь-яка зустріч організовувалася в зручне для нас час. Анатолій- це людина, про якого говорять «працює на своєму місці», людина, яка сумлінно ставиться до своєї справи!


, Ольга (про роботу агентів Макарова Лілія , Пух Ольга )
Висловлюю подяку Макарової Лілії і Пух Ользі за відмінну якість послуг і високу кваліфікацію. Спасибі вам за оперативну роботу! Ви просто молодці! Мінусів у роботі не було! Хлопці працюють так, що я обов'язково порекомендую їх своїм знайомим і друзям.
, Ольга (про роботу агентів   Макарова Лілія   ,   Пух Ольга   )   Висловлюю подяку Макарової Лілії і Пух Ользі за відмінну якість послуг і високу кваліфікацію


, Тетяна
Хочеться поділитися відгуком про ріелторську компанії 7 ПОВЕРХІВ. Зіткнулися з цієї горе компанією нерухомості. Це звичайно ШОК !!! як вони працюють (сподіваюся не все так поводяться, як вони)
Коротше кажучи, з'явилася Квартира яка нам підходить за всіма параметрами і сума підходяща! Подзвонили домовилися, попросилися перші на перегляд (т до розуміли що будемо купувати!) По мимо нас приїхав ще хлопець, у нього призначений був перегляд через п'ятнадцять хвилин після нас. Дивно але ладно.
Ми подивилися, погодилися купувати !! Ріелтор запитує ну що я всім дзвоню скасовую всіх? І навіть дзвоню тому що чекає на вулиці? Я кажу так.
Ми почали обговорювати що залишиться в квартирі і тд (позначка гроші ми взяли з собою відразу !!!) ріелтор взяв мамин паспорт що б записати що то і взагалі поки ми розмовляємо з господинею ріелтор куди то виходить в іншу кімнату і тут він повертається і каже , треба показати того хто стоїть під під'їздом! Нібито за законом.
Я починаю задавати питання навіщо якщо ми їмо оформляти завдаток і купує?! Я була не те що в шоці, не хочу матом лаятися !!
При тому невелика позначка! В оголошенні як це буває у нормальних компанією не було у казано що на конкурсній основі, нам цього не говорили, ну злегка натякнули що бажаючих багато (ну я думаю всі зрозуміли на що був натяк) взагалі нічого такого що б можна вибирати покупців !!! !!
Ок по закону так по закону.
Зайшов це хлопець. Мама прочекав на вулиці хвилин 20, почала телефонувати дізнаватися, т до за словами ріелтора ми поїмо в агенство оформляти угоду !!!! Вообщем мама довго не могла додзвонитися! Потім їй передзвонює ріелтор другий і каже що вона продана! Покупець запропонував більше! Мама почала обурюватися що як би ми теж домовились і чому на не сказали що запропонували більше (що ми теж готові) ми погодилися на підвищення теж, знову час пройшло хвилин 20 дзвонять і кажуть що її більше запропонували. Ну ми не стали більше грати в цей цирк виродків і відмовилися.
Пишу і знову перебуваю в шоці від цієї компанії 7 поверхів.
Квартира продавалася по вулиці незалежності 127 чотирикімнатна!
Взагалі ЛЮДИ ДОБРІ, ЯКЩО ХОЧЕТЕ СПОКІЙНО КУПИТИ КВАРТИРУ ТУДИ КРАЩЕ НЕ ЗВЕРТАТИСЯ! ШУКАЙТЕ ІНШИЙ ВАРІАНТ))) А ЯКЩО РАПТОМ ХОЧЕТЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ЦИРКУ Ласкаво просимо))))


, В'ячеслав (про роботу агентів Разумейчік Вікторія , Санько Олександр )
Хочу висловити величезну подяку агенству 7 поверхів, особливо агентам по нерухомості Вікторії і Віталію, ріелтери Олександру. Ці хлопці точно знають як продати подорожче і купити дешевше))). У моїй ситуації було поставлено складне завдання, продати в передмісті Мінська квартиру і купити дешевше в Мінську. У Мінську житло потрібно було купити ще з певними параметрами. Термін був 4 місяці. Хлопці впоралися з цим завданням за 3 тижні (продали і купили). Вікторія була на зв'язку 24 години на добу, відповідала і вирішувала будь-які питання. Віталій завжди був присутній на показі, уважно оглядав продається житло і консультував з усіх питань. Олександр - дуже грамотний юрист, вся документація була оформлена швидко і якісно. Бажаю агенству 7 поверхів і його співробітникам процвітання і професійних успіхів.


, Анастасія (про роботу агентів Пух Ольга , Макарова Лілія )
Висловлюю подяку Макарової Лілії і Пух Ользі за продаж нашої квартири і покупку зустрічного варіанту. Ми прийшли за відгуками в дану компанію. Все пройшло чудово! Компетентний колектив. Чітко спрацьовано. Всі перевіряли, якість роботи на високому рівні. Рекомендую всім!!!
, Анастасія (про роботу агентів   Пух Ольга   ,   Макарова Лілія   )   Висловлюю подяку Макарової Лілії і Пух Ользі за продаж нашої квартири і покупку зустрічного варіанту


, Ольга (про роботу агента Лазаренкова Ольга )
Хочу сказати величезне спасибі Лазаренковой Ользі за її роботу, професіоналізм, за угоду, яку ми зробили 25.04.2019. Дякуємо за Ваш підхід, розуміння, вміння, знання своєї справи і грамотний підхід до даного питання. Дякуємо Вам, Ольга, ЗА РОБОТУ !!!!
, Ольга (про роботу агента   Лазаренкова Ольга   )   Хочу сказати величезне спасибі Лазаренковой Ользі за її роботу, професіоналізм, за угоду, яку ми зробили 25


, Анжеліка (про роботу агентів Бирич Світлана , Алехнович Михайло )
Хочу висловити величезну подяку агентству 7 поверхів і зокрема Бирич Світлану і Алехнович Михайла. Сказати що вони молодці, нічого не сказать.Ето чудові, чуйні люди і професіонали своєї дела.Сделка була зроблена настільки швидко і якісно, ​​що я не ожідала.В протягом тижня, після укладення договору, продали квартиру і придбали новую.Светлана і Михайло в будь-який час доби відповідали на наші запитання, яких було купа, в незрозумілій ситуації приходили на допомогу, взагалі все було на вищому рівні. Спасибі вам величезне за вашу роботу, допомогу і терпіння.
, Анжеліка (про роботу агентів   Бирич Світлана   ,   Алехнович Михайло   )   Хочу висловити величезну подяку агентству 7 поверхів і зокрема Бирич Світлану і Алехнович Михайла


, Марія (про роботу агентів Гребенева Юлія , Крайко Денис )
Хочу висловити величезну подяку агентству нерухомості 7 поверхів, а особливо двом супер фахівцям своєї справи, які відрізняються не тільки своїм професіоналізмом, а й високими людськими якостями !!!! Це Юля і Денис !!! Вони з усією відповідальністю підійшли до вирішення мого житлового питання і зробили дуже вигідну угоду. Все було вирішено в найкоротші терміни з урахуванням всіх моїх побажань. Особливо хочу подякувати Юлю, яка перевершила всі мої очікування і приділила мені особливу увагу. Її чуйність і чуйність поза всяких похвал. Знаючи, що на час операції, мені з сім'єю нікуди переселитися, запропонувала переселитися до неї)))) Денис, справжній чоловік! Надійний і відповідальний. Людина слова! Сказав-зробив! Я дуже вдячна хлопцям, які стояли грудьми за мої інтереси і допомагали мені. Вони шукали найвигідніші і кращі варіанти! І ми зробили це !!!! Дякуємо!


, Тамара Василівна Власова (про роботу агента Чуешков Анатолій )
Хочемо висловити величезну подяку фахівця по роботі з нерухомістю - Анатолію - за відмінно виконану роботу і результат. У агенство звернулися з приводу продажу квартири. На такий швидкий результат навіть не розраховували, але протягом 3 тижнів квартира була продана, завдяки цій чудовій співробітнику. Вразило те, що супровід було на всіх етапах: куди потрібно привезуть і відвезуть, все підкаже розповість і навіть допоможе зробити, за що окреме спасибі. Ми дуже вдячні агентству за вашу роботу і бажаємо вам хороших клієнтів і таких же швидких результатів.


, Володимир Рачок (про роботу агента Чернявська Олеся )
Хочеться висловити величезну подяку агентству «7 поверхів» за хорошу організацію роботи. І, звичайно ж, особисту подяку Олесеві Чернявської за її працю, старанність і компетентність. Це фахівець, з яким приємно спілкуватися як з професійних питань, так і в звичайному разговоре.Лучшее агентство !!! Так тримати !!


, Наталія (про роботу агента Мартинова Ірина )
Величезна подяка Ірині Мартинової і її агенству за допомогу і підтримку в нестандартній ситуації! Ірина - винятковий Професіонал! І величезною доброти людина. Незважаючи на відстань (я в США) всі питання вирішувалися швидко, професійно, сумлінно, якісно. Величезне спасибі!!!


, Макарова Рита і Ольга (про роботу агентів Разумейчік Вікторія , Карпович Марина )
Хочемо висловити подяку за допомогу в придбанні квартири Разумейчік Вікторії і Карпович Марині. За делікатний підхід до роботи, за увагу, за приємне спілкування, за допомогу і консультації у всіх питаннях, що стосуються покупки квартири. Величезне вам спасибі за терпіння і розуміння. Будемо всім рекомендувати ваше агентство. Ви, молодці, так тримати. З вдячністю родина Макарових.


, Наталя і Дмитро (про роботу агента Мартинова Ірина )
Хочемо відзначити високий професіоналізм в роботі директора агенції "7 поверхів" Ірини Мартинової. Все було зроблено чітко, з максимальним урахуванням наших побажань. Ми в будь-який момент часу мали зворотний зв'язок, розуміння процесу. Угода пройшла бездоганно. Ми дуже вдячні Ірині за Її роботу і увагу. З повагою, Наталя і Дмитро.


, Поліна Ніколаєнко (про роботу агентів Алехнович Михайло , Бирич Світлана )
Хочеться висловити свою подяку командній роботі Ріелт - агентства «7 Поверхів» в допомоги продажу квартири. Нам у спадок від бабусі залишилася квартира на мою маму і мамину сестру, питання було щепітільний і вічно спірне, за яку ціну продати і хто буде займатися цим питанням тому мамина сестра жила в Мінському районі і не могла приділяти даному питанню постійної уваги. І звичайно ми вирішили вдатися до допомоги фахівців, щоб всі спірні питання вирішувалися на професійному рівні. Довго вибирали агентства (у нас зараз їх дуже багато) я вивчала сайти, відгуки і вибір припав на цю фірму, про що жодного разу не пошкодувала !! Швидкість продажу квартири нам була не важлива, але з огляду на той факт, що продаж йшла після новорічних свят (що є не сезоном), в період коли банки перестали видавати кредити на нерухомість, ми свою крихітку в не котируються районі «Ангарська» продали без малого за 3 міс. За хороші гроші, що влаштувало обидві сторони власників спадщини. Спасибі за професіоналізм, спілкування і роз'яснення вже не молодим мамам, про сучасність світу нерухомості, про їх вартості, про обґрунтовані фактори впливають на вартість розумінні обох сторін і швидкої оформленні угоди, і допомоги пересування! Михайло сам забирав мамину сестру з Мінського району і возив на оформлення угоди в потрібні місця. Для тих, хто бажає результату і ще не вибрав до кого звернутися, «7 Поверхів» вас не підведе, більш того, Ви залишитеся задоволені !! Спасибі всім кому важливі відгуки та читають їх.
, Поліна Ніколаєнко (про роботу агентів   Алехнович Михайло   ,   Бирич Світлана   )   Хочеться висловити свою подяку командній роботі Ріелт - агентства «7 Поверхів» в допомоги продажу квартири


, Diana (про роботу агента Одинцова Наталя )
Дякуємо за якісну і професійну роботу агента Наталію Одинцова, в короткі терміни була здійснена операція і організація пройшла на високому рівні, компетентний підхід до свого делу.Осталісь задоволені її работой.Спасібо.


, Володимир (про роботу агентів поворотна Тетяна , Лукіна Наталія )
Хочеться висловити подяку прекрасного фахівця агентства нерухомості "7 поверхів" - Тетяні Поворотною за допомогу в купівлі дачі і сказати: "Так тримати!" Відмінна якість послуг і висока кваліфікація! Те, що потрібно для гарної продажу. Ще нам допомагала ріелтер Наталія. Залишився дуже задоволений результатом її роботи. Буду рекомендувати ваше агентство своїм друзям.
, Володимир (про роботу агентів   поворотна Тетяна   ,   Лукіна Наталія   )   Хочеться висловити подяку прекрасного фахівця агентства нерухомості 7 поверхів - Тетяні Поворотною за допомогу в купівлі дачі і сказати: Так тримати


, Дмитро і Світлана (про роботу агентів Макарова Лілія , Пух Ольга )
Дякуємо за професіоналізм та оперативну роботу! Спілкування з Лілією і Ольгою в період нашого співробітництва було дуже комфортним і приємним. Лілія грамотно склала ланцюжок з продажу декількох квартир. В результаті продали квартиру дуже швидко. Ми залишилися задоволені результатом і будемо рекомендувати агентство "7 поверхів" всім свої друзям.
, Дмитро і Світлана (про роботу агентів   Макарова Лілія   ,   Пух Ольга   )   Дякуємо за професіоналізм та оперативну роботу


, Олена (про роботу агентів Гребенева Юлія , Крайко Денис )
(Відгук про роботу Гребеневу Юлії і Крайко Дениса)
Коли постало питання про продаж квартири, це було для нас зовсім незнайоме, купа питань в голові потрібно нам, не потрібно, а що купувати: будинок, квартиру, в Мінську, Мінському районі ... Вообщем повні дилетанти, та ще й з мозаїкою в головах. Сподобався один будинок, і так, в нашому випадку один випадковий дзвінок реально змінив наше життя. Коли чоловік сказав, що приїде ріелтор, щоб сфотографувати нашу квартиру я сумнівалася в нашій авантюрі і зрозуміла, що зовсім не готова до таких змін. Але ось одна здавалося б зустріч із симпатичною і тендітною дівчиною Юлею і багато сумніви відпали одразу ж. І з цього дня ситуація була під контролем професіонала. Знаєте, я в зайвий раз переконалася, що в будь-якій професії головне той самий людський фактор. Хто стикається з такого роду речами, знає, як важливо бути правильно почутими, щоб допомогли порадою і підтримкою навіть як то більше по-дружньому, а не сухими і вивченими словами, якими спілкуються багато фахівців. Юля це суцільний позитив, вона переживає за кожного хто звертається до неї, для неї кожна продаж або купівля це не просто робота, це допомога, це віддача і увагу, це особлива історія кожної окремої сім'ї. Пізніше до роботи з нами приєднався Денис дуже освічений, цікавий і приємний у всіх сенсах людина. У нього особлива аура і така ж відкритість і бажання допомогти. Так у нас утворилася команда, згуртована одним інтересом. Хлопці, не дивлячись на колосальну завантаженість, завжди були з нами на зв'язку, відповіді на наші запитання вони давали тут же, терпіли наші причіпки і постійне хочу то, не знаю що.
Результат колосальний нашу квартиру ми продали за місяць за ціною яку хотіли і купили нашу мрію. Не буду вдаватися в подробиці, зараз пишу про людей і внаслідок їх роботи. І навіть після цього Юля і Денис були з нами, цікавилися як ми обжилися, як новий район. Ми обговорювали все до глибокої ночі, жартували як добрі друзі! Що я винесла з цього і чому написала відгук. У будь-якій професії є люди які на своєму місці, так ось ці хлопці на своєму місці 100 відсотків, потрапляючи до них, ти отримуєш і допомогу, і підтримку, і просто людська участь. Можливо своїм відкликанням я допоможу багатьом людям і розвію сумніви, чи варто звертатися в рієлторськоє агентство. Не скажу за все, але до Юлі і Денису точно варто !!! Все ніяк не могла оформити і залишити цей відгук на сайті і він так і був цілий рік в моїй голові, а за цей час, хлопці допомогли нам знову. Я хочу сказати їм величезне величезне спасибі і нехай всі знають, ви лучшие !!!


, Дмитро (про роботу агентів Макарова Лілія , Пух Ольга )
Хочеться відзначити як високий рівень співпраці, так і загальний рівень підходу до клієнтів. Дуже радий, що звернувся саме в це агентство і потрапив саме до Лілії та Ользі.
Просто вражений швидкістю вирішення житлового питання! Відмінно, дівчата!
, Дмитро (про роботу агентів   Макарова Лілія   ,   Пух Ольга   )   Хочеться відзначити як високий рівень співпраці, так і загальний рівень підходу до клієнтів



Новини 1 - 20 з 126
початок | Перед. | 1 2 3 4 5 | Слід. | кінець

Ріелтор запитує ну що я всім дзвоню скасовую всіх?
І навіть дзвоню тому що чекає на вулиці?
Я починаю задавати питання навіщо якщо ми їмо оформляти завдаток і купує?