Реклама
Реклама
Реклама

Купуємо квартиру в ГК «Еталон»: відгуки покупців

Купити квартиру синові-студенту, відправити дитину в хороший садок в Санкт-Петербурзі, перебратися ближче до дітей, що живуть в Москві - причини, за якими наші покупці вирішують придбати нову житлоплощу, можуть бути дуже різними. Але в ГК «Еталон» готові підібрати відмінний варіант для кожного. Позитивні відгуки наших клієнтів - найкращий тому доказ.

Ми звернулися до тих, хто придбав нерухомість в Петербурзі, Москві або Підмосков'ї від групи компаній «Еталон» . Забудовник має розвинену регіональну мережу на території Росії, що складається з 14 регіональних представництв.

Олександр, 50 років (Норильськ):
- Мені запропонували роботу в Петербурзі і потрібно було готове житло, розташоване в центрі. За порадою колеги звернувся до представництва ГК «Еталон». Там мені показали два варіанти на вибір - ЖК «Царська Столиця» і ЖК «Самоцвіти». Вибрав «Царську Столицю», адже поруч метро, ​​Московський вокзал, можна відразу ж заселитися. До речі, колега поділився дисконтною карткою «Нерухомість двох столиць», так що я ще й знижку отримав.

Купити квартиру синові-студенту, відправити дитину в хороший садок в Санкт-Петербурзі, перебратися ближче до дітей, що живуть в Москві - причини, за якими наші покупці вирішують придбати нову житлоплощу, можуть бути дуже різними

Зображення надано ГК «Еталон»

Олена, 28 років (Сургут):
- Я завжди хотіла жити в Москві, але шукала найпривабливіші за умовами покупки пропозиції. Знайшла - житловий комплекс "Золота Зірка" . Дуже сподобалося місце, де будується будинок: сучасний район, під рукою є все, що потрібно для активної і насиченого життя, поруч метро.

Михайло, 38 років (Мурманськ):
- У нас є дитина, і ми хотіли, щоб в садок він пішов вже в Петербурзі. Зупинилися на житловому комплексі «Ластівчине гніздо». Комплекс зданий повністю, там вже живуть люди, працюють магазини. Квартири продавалися з обробкою, є садок, вже зовсім скоро побудують велику сучасну школу. Але найголовніше, що придбати житло там можна в тривалу розстрочку.

Але найголовніше, що придбати житло там можна в тривалу розстрочку

Зображення надано ГК «Еталон»

Микола, 60 років (Хабаровськ):
- Наші діти живуть в Москві, а ми в столицю їхати не хотіли. Вибрали готову квартиру в «Смарагдових пагорбах»: комплекс знаходиться в Красногорську, велика частина корпусів комплексу вже здана і заселена. Всі свої будинки група компаній «Еталон» будує по цегляно-монолітною технологією, а я сам будівельник і знаю, що це дуже якісна, надійна технологія.

Оксана, 47 років (Південно-Сахалінськ):
- У минулому році син вступив до університету в Петербурзі. Ми вирішили, що поки є можливість, краще поднапрячь сили і вкластися в дійсно якісне житло. Купили «однушку» в споруджуваному корпусі РК «Московські ворота» (до речі, ми скористалися знижкою для студентів денних відділень державних російських вузів). Уже зовсім скоро син справить новосілля.

Група компаній «Еталон» працює на ринку нерухомості близько 30 років і за цей час побудувала в цілому 5 мільйонів квадратних метрів житла. Забудовник зводить будинки чітко в строк і пропонує великий вибір як готових, так і споруджуваних квартир в різних районах Петербурга і Москви.

Зображення надано ГК «Еталон»

Більш детальну інформацію можна отримати в представництві ГК «Еталон» в Іркутську: вулиця Трудова, будинок 60, офіс 111. Телефон: (3952) 488-600. Проектні декларації на сайті http://www.lenspecsmu.ru

Забудовники: ЗАТ ССМО «ЛенСпецСМУ», ЗАТ «Затонський».