Реклама
Реклама
Реклама

Юрист з нерухомості (Житловий юрист)


Пріоритетним напрямком роботи фірми є надання юридичних послуг в галузі нерухомості (з житлових питань).

Досить часто в нашу юридичну фірму звертаються, коли необхідно вирішити те чи інше питання, пов'язане з нерухомістю. Найчастіше це різного роду житлові спори або продаж / придбання нерухомості.

- юрист професіонал з величезним стажем роботи в сфері нерухомого майна, який не просто знає Закон, а й має гарні практичними знаннями в нерухомості

Наш адвокат або юрист з житлових питань завжди готовий надати консультацію, захистити Ваші інтереси в судовому порядку.

Сфера діяльності юридичної фірми Юрист Проф Ділові Консультації включає в себе правове рішення різного роду житлових суперечок, юридичні консультації житлового юриста (юриста з нерухомості), супровід угод у сфері нерухомості, що включає аналіз і перевірку документів, підготовку і складання договору і пакету документів, необхідних для вчинення правочину, реєстрації договорів, а також вирішення спорів, що виникають у разі порушення зобов'язань за угодами.

Наші житлові юристи та адвокати мають великий досвід врегулювання різних суперечок, що виникають при порушенні договорів інвестування в будівництво житла (пайового будівництва) і стосуються невиконання або неналежного виконання зобов'язань.

Як правило, для того, щоб уникнути можливих проблем, достатньо звернутися до фахівця в галузі нерухомості та юриспруденції, який буде захищати ваші інтереси і візьме на себе більшу частину частки відповідальності при здійсненні угоди. Юрист з житлових питань, що працює в нашій компанії має більш, ніж 15-річний досвід роботи в сфері нерухомості.

Наша юридична фірма пропонує Вам скористатися послугами нашого юриста з житлових питань. Житлові спори - особлива область юриспруденції, що вимагає великих знань і головне великого досвіду роботи в даній сфері, крім того ми надаємо послугу юридичного супроводу угод з нерухомістю.

Можна умовно розділити житлові спори на три категорії. До юриста з житлових питань як правило, звертаються, коли:

1) виникають суперечки з іншими громадянами,

2) виникають суперечки громадян з організаціями,

3) виникають суперечки громадян з органами влади.

Ми можемо з упевненістю сказати, що всі види і всі категорії справ в області нерухомості, якими ми займаємося вирішуються юристами і адвокатами з великим досвідом. Відсоток виграних справ з житлових спорів в нашій компанії досяг 76% за підсумками 2015 року.

Ще одна послуга юриста по нерухомості - це Здійснення операцій з нерухомим майном - складний і відповідальний процес. Тільки грамотний юридичний супровід може захистити від можливих ризиків і гарантувати відсутність проблем в майбутньому. Наші фахівці мають багаторічний досвід роботи в сфері супроводу угод з нерухомістю, що забезпечує швидке і ефективне вирішення завдань, поставлених клієнтами.

Обман і шахрайство в сфері нерухомості в Росії не рідкість. Існує маса статей, знято величезну кількість телепередач, можливо і у вас є друзі, родичі або просто знайомі, з ким сталася неприємна, якщо м'яко сказати історія, пов'язана з взаємодією непрофесійного або несумлінного ріелтора. Однак, не дивлячись на масу негативних прикладів, люди знову і знову звертаються в ріелторські агентства або вирішуються на вчинення правочину з нерухомістю самостійно, без юридичної допомоги. А вже після - вони стають учасниками сумних подій. Зрозуміло, найчастіше, їм вдається вдало завершити операцію з нерухомістю, але рішення таких серйозних завдань не повинно ставати свого роду лотереєю, пощастить - не пощастить.

Але чому необізнаність більшість вважає, що ріелтор = юрист, жоден з них не зміг відповісти. А різниця існує і вона не просто величезна, а принципова!

Ріелтор - це перш за все означає продавець. По-перше, ріелтор повинен вміти добре продавати. А щоб добре продавати, потрібно отримати освіту або спеціальність продавця, але ніяк не юриста. По-друге, ріелтор особисто зацікавлений в тому, щоб угода відбулася. Але як же поєднувати всі ці умови, якщо юридична чистота об'єкта сумнівна? Як пояснити клієнтові або відверто сказати, що покупка того чи іншого об'єкта нерухомості ризикована? Не рідко до нас звертаються клієнти з проблемами, створеними саме ріелторами. І ми кожен раз себе запитуємо, чому люди плутають послідовність дій? Чому до адвокатів звертаються вже після виникнення проблем, в тому числі, часто нерозв'язних без певних втрат для клієнта, який став жертвою? Наша компанія Юрист Проф ДК надає широкий спектр послуг з юридичного супровід угод з нерухомістю з метою допомогти розібратися у всіх деталях укладання угоди і знизити ризики до мінімуму.

Комплексний супровід угоди з нерухомістю, яка включає в себе 4 етапи:

  • Перевірка об'єкта нерухомості, який Ви вибрали;
  • Правова експертиза і складання юридичного висновку на об'єкт нерухомості. Розробка схеми угоди (включаючи всі необхідні договори, супутні документи і підбір депозитарію);
  • Наше повний супровід (присутність) при підписанні договору купівлі продажу, а також в процесі розрахунків і закладці грошових коштів в клітинку);
  • Державна реєстрація права на Вашу власність включаючи отримання свідоцтва на власність.
Комплексний супровід угоди з нерухомістю від 15 тис. Рублів Комплексний супровід придбання елітного житла від 30 тис. Рублів Вселення або виселення з житлового приміщення на підставі Рішення суду від 20 тис. Рублів Визнання громадянина таким, що втратив (не придбали) право користування на підставі Рішення суду від 20 тис. рублів Розділ житлового приміщення, визначення і виділення частки (у нотаріуса, тільки юридичний супровід) від 10 тис. рублів Ведення справи в суді щодо визначення порядку користування житловим приміщенням від 20 тис. рублів у луги, пов'язані з пайовою будівництвом житла від 20 тис. рублів Державна реєстрація прав на землю в Санкт-Петербурзі від 7 тис. рублів Державна реєстрація прав на землю в Лен. Області від 14 тис. Рублів Інші Послуги Адвоката в суді цена договорная Ведення арбітражних справ в суді цена договорная

Зателефонуйте нам прямо зараз і отримаєте всю необхідну Вам інформацію!

Але як же поєднувати всі ці умови, якщо юридична чистота об'єкта сумнівна?
Як пояснити клієнтові або відверто сказати, що покупка того чи іншого об'єкта нерухомості ризикована?
І ми кожен раз себе запитуємо, чому люди плутають послідовність дій?
Чому до адвокатів звертаються вже після виникнення проблем, в тому числі, часто нерозв'язних без певних втрат для клієнта, який став жертвою?