Реклама
Реклама
Реклама

Медичний юрист Уфа, медичний адвокат в Уфі

  1. Медичний юрист Уфа готовий:

medicinskij-yurist

Необхідну правову допомогу в суперечках з медичними установами та приватними лікарями надасть досвідчений медичний юрист Уфа адвокатської контори.

У місті Уфа останнім часом простежується досить велика потреба у фахівцях, які знаються на медичному праві. Це пов'язано з тим, що все частіше пацієнти, які потребують медичної допомоги стикаються з неякісними медичними послугами. Медичний персонал при обслуговуванні громадян все більше допускає в своїх діях недбалість і несумлінність.

Вітчизняна медицина вже давно перестала бути служінням і перетворилася в медичний бізнес. А специфічність медицини в тому, що вона дуже закрита сфера, що тягне за собою кругову поруку. Щоб домогтися покарання винних лікарів, однією тільки впевненості в своїй правоті недостатньо. Самостійно боротися з медичною системою ми не рекомендуємо, особливо, якщо ви раніше не мали досвіду судових тяжб з охороною здоров'я.

До вас прийшла біда, некомпетентність або недбалість лікарів вплинула на ваше здоров'я, здоров'я ваших близьких і рідних не здавайтеся і не опускайте руки! Медичний юрист Уфа нашої компанії захистить ваші права, встановить в суді вину медичних працівників і приверне їх до відповідальності.

Медичний юрист Уфа готовий:
  • Підготувати та подати адвокатські запити до установ охорони здоров'я для витребування документів пацієнта.
  • Ознайомитися з медичною документацією, щоб визначити судову перспективу ініціювання цивільної справи з медичним закладом.
  • Представляти в суді громадян у справах кримінального і цивільного судочинства, де є ознаки нанесення пацієнтам тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. При настанні смерті пацієнта через неналежне виконання медичним персоналом своїх професійних обов'язків.
  • Надати правову підтримку особам, які постраждали в дорожньо-транспортних аваріях.
  • Виконати судове представництво в справах по розірванню договору надання медичних послуг, стягнути збитки і компенсувати моральну шкоду.
  • Представляти в суді інтереси медичного закладу за позовами про захист прав споживача, при неякісно наданих медичних послугах.
  • Провести судове стягнення несплачених коштів по належним чином наданими медичних послуг.

Медичний юрист Уфа нашої компанії є знавцем медичного права, має велику кількість медичних справ закінчених результативно. Медичний адвокат Уфа оперативно і грамотно підготує скарги і запити в лікарні, поліклініки, фонди медичного страхування, міністерство охорони здоров'я. Адже грамотно складена скарга може дозволити спірний момент і без судових тяжб.

Звичайно, втрачене здоров'я через лікарську помилку або недбалості, судовим вердиктом не повернеш. Але наш медичний юрист Уфа зможе домогтися для постраждалих гідну компенсацію , Яку він витратить на свою реабілітацію. Наші телефони для зв'язку: +7 (347) 299-56-55, + 7919-147-30-10.

Ключові слова: медичний адвокат уфа, медичний юрист, медичний юрист уфа, юрист з медичного права.