Реклама
Реклама
Реклама

Жертва вибуху в Дніпрі: "Спалахнув вогонь, почалася паніка і тиснява, а двері не відкривалася!" (Додано нові фото)

  1. Орфографічна помилка в тексті:

11 июня 2012, 15:09 Переглядів: 11 июня 2012, 15:09 Переглядів:   У Дніпрі прогримів вибух

У Дніпрі прогримів вибух. Фото: gorod.dp.ua.

Постраждав під час вибуху трамвая в Дніпрі Володимир впевнений, що сьогодні в Дніпропетровську був здійснений черговий теракт. Про це він розповів в бесіді з кореспондентом "Сегодня".

ФОТО: Вибух в Дніпрі: ексклюзивні фото

"У мене трохи обпечена рука. Це була не пожежа, а вибух - справжній теракт! Там був пакет з якимось газом, щоб був хлопок. Після першого бавовни послідувало ще декілька, три або чотири, я не пам'ятаю. І відразу ж спалахнув вогонь. у жінки, яка стояла поруч сильно обгоріла нога, а у молодої людини рука. Але це тільки те, що я встиг побачити, можливо, були ще жертви. Вибух стався в середині першого вагона, недалеко від дверей. І люди постраждали в радіусі двох-трьох метрів. Я стояв в півтора метрах від вогнища вибуху, але мене люди закривали собо , І це мене врятувало. Сам трамвай, здається, не постраждав, були навіть розбите скло. Почалася паніка, люди кинулися до дверей, які відкрилися секунд через п'ять після вибуху. Це сталося під час руху трамвая. Ми тільки від'їхали від центральної зупинки, що за ЦУМом і вивертали на проспект навпроти готелю "Україна" і біля будівлі колишньої бібліотеки. Я думаю, що це було зроблено не для того, щоб вбити людей, а щоб налякати, і показати владі, що терористи сильніше. Або взяли не тих людей щодо вибухів, або це їх поплічники. Правда, може бути, у кого-то якийсь газовий балон був з собою і він вибухнув від спеки, таке буває. Я просто не розумію, хто міг привести в дію вибуховий пристрій, адже пройшло більше двох хвилин з того моменту, як трамвай від'їхав від останньої зупинки ", - поділився з нами Володимир.

ФОТО: Вибух в Дніпрі: багато "швидких", центр перекритий
<a href="https://www.segodnya.ua/news/14391933.html"> Джерело </a>

Як ми повідомляли раніше, сьогодні в дніпропетровському трамваї №1 стався вибух. За офіційними даними, постраждали 9 осіб. У всіх постраждалих - опіки 1-2 ступеня.

Читайте всі новини про сьогоднішньому ПП в Дніпропетровську:

Міліція: в Дніпрі вибухнув порох, обгоріли 9 осіб (Додані фото)

У постраждалих під час вибуху в Дніпрі сильні опіки, на місці НП - багато крові

Вибух в Дніпрі: по місту їздять "швидкі" і міліція, очевидці кажуть про шести постраждалих

У Дніпрі прогримів вибух: є постраждалі

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Жертва вибуху в Дніпрі:" Спалахнув вогонь, почалася паніка і тиснява, а двері не відкривалася! "(Додано нові фото)". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ