Реклама
Реклама
Реклама

Вибухи під Вінницею не спричинили паніку

  1. Орфографічна помилка в тексті:

27 вересня 2017, 11:05 Переглядів: 27 вересня 2017, 11:05 Переглядів:   Вибухи на військових складах в Калинівці під Вінницею змусили жителів обласного центру сутра перебувати в стані підвищеної напруженості

Вибухи на військових складах в Калинівці під Вінницею змусили жителів обласного центру сутра перебувати в стані підвищеної напруженості. Як розповів сайту "Сегодня" Олексій, житель Вінниці, який працює таксистом, сутра в місті спостерігається певна напруженість.

"В принципі на перший погляд ніби нічого не звичайного. Все як завжди, паніки немає. Люди їдуть на роботу. Але постійні вибухи, які чутися в будь-якій точці Вінниці, хоча склади знаходяться кілометрах в 30, змушують людей" напружуватися ", - розповів Олексій .

За його словами, найпотужніший вибух пролунав близько 5-ї години ранку і був настільки потужним, що спрацювала сигналізація в автомобілях.

"Я сплю міцно. Але близько п'ятої ранку так бабахнуло, що я прокинувся. А потім виття автомобільних сигналізацій у дворах. Не знаю, що там на складах так рвонуло, але чути було дуже сильно", - розповів Олексій.

Він так само розповів, що вранці, коли відводив дитини в дитсадок, від вихователя дізнався, що протягом дня можуть зателефонувати і попросити забрати дитину в разі чого.

"Вихователь зустрічала батьків і розповідала, що ситуація нібито може змінитися. Якщо раптом оголосять евакуацію або щось в цьому роді, то подзвонять і попросять забрати дитину з дитсадка протягом півгодини", - говорить Олексій.

Якщо раптом оголосять евакуацію або щось в цьому роді, то подзвонять і попросять забрати дитину з дитсадка протягом півгодини, - говорить Олексій

Нагадаємо, вибухи на військових складах в Калинівці почалися у вівторок, 26 вересня, близько 22-ї години. В результаті вибухів за медичною допомогою звернулися дві місцеві жительки. Станом на 8 ранку 27 вересня через Калинівки евакуйовані 30 тисяч осіб. СБУ розслідує випадок як диверсію.

За повідомленнями місцевих жителів, протягом літа над складами в Калинівці літали якісь безпілотники і дрони . Але цього ніхто не перешкоджав.

О 13:00 на телеканалі "Україна" дивіться спецвипуск програми "Сьогодні" про пожежу та вибухи на складі боєприпасів в Калинівці Вінницької області.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Вінниця досі чує вибухи: жителі напружені, дитсадки готові до евакуації". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.