Реклама
Реклама
Реклама

У Феодосії вибухнула котельня: місто замерзає. фото

Минулої неділі днем ​​в Феодосії вибухнула котельня, розташована на вул.Чкалова. В результаті без тепла залишилися 29 житлових п'ятиповерхівок, школа і дитячий сад.

Жертв і постраждалих немає. В МНС припускають, що причиною вибуху міг стати витік газу.

"Коли рвонуло, ми тут поруч на санчатах каталися, - розповіла свідок того, що сталося феодосійка Маргарита Фролова. - Схопили дітей в оберемок, відійшли в сторону і викликали МНС".

За словами виконуючого обов'язки начальника Феодосійського міського управління МНС Дмитро Коваленко, пошкоджений один котел з трьох. Зараз котельня не працює. Зруйновано стіни і перекриття приміщення. Металеві уламки відлетіли на 200 м у двір розташованої поруч школи.

Після того, що сталося місцеві жителі стали скаржитися, що батареї в квартирах остигають, стає холодно. Перший заступник міського голови Ігор Авруцкий пообіцяв феодосійцям, що через один-два дні городяни будуть з теплом.

"Ті руйнування, які відбулися, за попередніми даними - це щось пов'язане з пароутворювачем, а не з газом. На першу оцінку все піддається відновленню", - додав віце-мер.

Теплопостачання об'єктів, що обслуговуються вибухнула в Феодосії котельні, планується відновити протягом сьогоднішнього дня.

За даними прес-служби підприємства «Кримтеплокомуненерго», в даний час тривають роботи з підключення об'єктів до іншої котельні, при цьому основна частина роботи аварійних бригад вже завершена.

Після того, як обрушилися від вибуху конструкції будуть прибрані, робота котельні може бути відновлена ​​протягом декількох днів. Всі три котла котельні не пошкоджені і знаходяться в робочому стані, витоку природного газу не було.

Всі три котла котельні не пошкоджені і знаходяться в робочому стані, витоку природного газу не було

Тисни! підписуйся ! Читай тільки краще!