Реклама
Реклама
Реклама

ЖК «Маршал» і ЖК «Граф Орлов» акредитовані ще одним банком

компанія Л1

Компанія Л1 отримала акредитацію в «АК Барс» Банку на квартири в ЖК «Маршал» і споруджувані корпусу ЖК «Граф Орлов» .

Ставка по кредиту за умови внесення першого внеску в розмірі від 20% і надання повного пакета документів становить від 9,3%. В якості першого внеску може бути використаний сертифікат материнського капіталу.

Сума кредиту від 500 тис рублів до 8 млн рублів. Кредит може бути наданий на термін від 1 року до 25 років.

Важливо врахувати, що в якості підтвердження працевлаштування Банк не вимагає надавати трудові книжки, а для підтвердження доходу приймаються довідки за формою 2НДФЛ або виписки з зарплатного рахунку.

Вимоги, що пред'являються до позичальника: вік від 18 до 70 років. Передбачена можливість проведення міжрегіональних угод і залучення до 4 созаемщиков з подальшим оформленням частковій або спільній власності, а також дострокового погашення без комісії зі скороченням терміну або розміру платежу в день внесення коштів.

Детальніше з умовами іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті https://www.akbars.ru

ПАТ «АК БАРС» ліцензія Центрального банку №2590 від 12.08.2015г.

Довідка:

Житловий комплекс бізнес-класу «Граф Орлов» розташований у фешенебельному частини Московського району, в крокової доступності від станції метро «Московська». Поруч є вся необхідна для комфортного життя інфраструктура: соціальні об'єкти, магазини, розважальні заклади. У 2017 році ЖК «Граф Орлов» увійшов в ТОП-100 житлових комплексів Росії за версією журналу Forbes.

ЖК комфорт-класу «Маршал» знаходиться в Калінінському районі на проспекті Блюхера. Поруч з новобудовою діють всі необхідні для комфортного життя соціальні об'єкти. До уваги покупців представлений широкий асортимент квартир: від студій до трикімнатних. У продажу є і СуперРІАЛи: квартири з вільним плануванням, серед яких 44-метрові студії з 2-3 вікнами. Введення об'єкта в експлуатацію намічений на кінець цього року.

ЖК "Граф Орлов" - забудовник ТОВ «Науково-виробниче об'єднання« Пігмент », проектна декларація на сайті https://www.l1-stroy.ru/gk-graf-orlov/dokumenty

ЖК «Маршал» - забудовник ТОВ «Верона Менеджмент», проектна декларація на сайті https://www.l1-stroy.ru/gk-marshal/dokumenty