Реклама
Реклама
Реклама

В «Еталон ЛенСпецСМУ» можна придбати квартиру з внеском від 350 тисяч рублів

ГК «Еталон»

Компанія «Еталон ЛенСпецСМУ» (входить до Групи «Еталон») запустила унікальну програму з придбання житла з мінімальним початковим внеском від 350 тисяч рублів.

В даний час пропозиція діє в двох проектах Компанії - ЖК «Охта Хаус» і ЖК «Будинок на Блюхера», розташованих в Червоногвардійському і Калінінському районах Санкт-Петербурга. Програма діє в рамках акції «Перший крок до першої квартирі».

Акція * поширюється на всі квартири в ЖК «Охта Хаус», в даному випадку надається розстрочка від забудовника до березня 2023 року. У ЖК «Будинок на Блюхера» акція діє на обмежену кількість квартир. Програма з придбання житла з мінімальним початковим внеском від 350 тисяч рублів поєднується з усіма передбаченими знижками Компанії. Подробиці за термінами і умовами надання розстрочки від забудовника можна ознайомитися на сайті https://lenspecsmu.ru або уточнити у відділі продажів Компанії.

«Еталон ЛенСпецСМУ» зводить ЖК «Охта Хаус» по цегляно-монолітною технологією із застосуванням навісних вентильованих фасадів в зеленій зоні Червоногвардійського району Санкт-Петербурга на березі річки Охти за адресою: вул. Лагоди, д 6-7, літер А. Новий житловий комплекс загальною площею 142 тис. Кв. м складається з трьох 22-поверхових і одного 20-поверхового корпусу. У ЖК «Охта Хаус» представлені 1 683 квартири з широкими кімнатами і плануваннями європейського рівня. Завершення будівництва житлових корпусів заплановано на I квартал 2021 року.

Житловий комплекс «Будинок на Блюхера» будується в 10 хвилинах ходьби від станції метро «Лісова». «Будинок на Блюхера» представляє собою 17-поверховий будинок S-подібної форми на 1 455 квартир різної конфігурації - від студій до чотирикімнатних. Частина квартир буде здаватися з обробкою. На першому поверсі «Будинку на Блюхера» будуть розташовані вбудовані комерційні приміщення, також проектом передбачено прибудований наземний Семирівневий паркінг на 382 автомобіля. Завершення будівництва житлового комплексу заплановано на I квартал 2020 року.

* Терміни акції: з 03.07.2018 по 31.07.2018, організатор акції: АТ «Еталон ЛенСпецСМУ», ІПН 7802084569, адреса: 197348, м.Санкт-Петербург, Богатирський пр., Будинок 2, літер А. Детальніше про організатора, порядку , терміни проведення акції можна ознайомитися за тел. +7 (812) 385-46-36 або у відділі продажів.

Довідка про ГК «Еталон»

ЖК «Охта Хаус» - забудовник АТ "ЕТАЛОН ЛенспецСМУ", проектна декларація на сайті https://lenspecsmu.ru/objects/spb/okhta-khaus/

ЖК «Будинок на Блюхера», забудовник АТ "Еталон ЛенСпецСМУ", проектна декларація на сайті http://lenspecsmu.ru/objects/spb/dom-na-blyukhera/