Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти іпотеку без початкового внеску в 2018 році

  1. Де шукати іпотеку без початкового внеску
  2. 6 способів не вносити початковий внесок
  3. Порада

Ситуація: є бажання взяти іпотеку, але немає грошей на початковий внесок. Що робити? Дадуть банки гроші або не дадуть? Дадуть. Але не всі. Є кілька способів вселитися в нове житло, не заплативши зі своєї кишені ні гроша.

Цікавитесь, як це зробити законно? Виберіть підходящий варіант з тих, які практикуються 2018 році.

Де шукати іпотеку без початкового внеску

Приготуйтеся до того, що потрібно буде витратити час на пошуки відповідних пропозицій саме в вашому місті. Не факт, що філія банку в Хацапетівці запропонує те ж саме, що і в Москві. Тому перше питання - що саме шукати, банки або організації? За якими параметрами? Які взагалі пропозиції існують в Росії? Але спочатку згадайте, що іпотека - це гроші в борг під заставу нерухомості, яку купуєте на позикові кошти.

6 способів не вносити початковий внесок

Хто дає іпотеку без початкового внескуНа що видається кредитЩо потрібно

1. Банки. наприклад:

  • Газпромбанк;
  • Зеніт;
  • відкриття;
  • Тінькофф;
  • ДОМ.РФ;
  • Банк Житлового Фінансування;
  • Джей Енд Ті банк;
  • Інтерпрогрессбанк

Тут саме іпотеку можна отримати з 0% початкового внеску.

На будинок, квартиру, частку, кімнату - всі житлові приміщення Можна залишити в заставу не тільки іпотечну квартиру, але і ще і іншу нерухомість або автомобіль.

Якщо без додаткової застави, то шанси зростуть при наданні:

  • 2-ПДФО, інший довідки про доходи;
  • контракту або трудового договору, де вказано, що будете працювати в одній фірмі весь термін кредитування;
  • якщо поручителем стане ваша організація - роботодавець;
  • якщо гроші в рахунок погашення зобов'язується перераховувати роботодавець;
  • коли квартира, яку купуєте, знаходиться в новобудові забудовника - партнера банку.

2. Забудовник - іпотека

«Своїх треба знати в обличчя» - дізнайтеся, хто забудовники в вашому місті. Пройдіться по організаціям і запитайте, продають вони самі квартири або як це процес можна організувати без початкового внеску.

3. Забудовник - розстрочка

На будівництво житла, які добудовуються квартири Ставайте пайовиком, підписуєте ДДУ і вносите внески за договором на збудоване житло Умови залежать від того, що практикує організація. Можна знайти такі компанії, де протягом року сім'я розплачується повністю. Якщо не може - то розстрочка перетворюється в кредит з високим відсотком 4. Банки. Споживчий кредит під заставу майна Взагалі нікого не цікавить, навіщо вам гроші - на покупку житла, створення бізнесу або просто так. Головне, щоб були довідки про доходи і стабільна робота Якщо є можливість залишити під заставу будь-яку нерухомість - можете це робити 5. Споживчий кредит без застави На будь-які цілі.

Але споживчі кредити можуть мати більш високу процентну ставку

Якщо сума влаштує вас, а ваша зарплата влаштує банк, то можете потиснути один одному руки і підписати договір кредитування 6. Пільгові програми банків «для своїх» На квартиру або будь-які цілі. І процентна ставка нижче, і початковий внесок не потрібен Тільки для своїх постійних клієнтів, у яких в банку є:

  • вклади;
  • активний рахунок де проходять великі суми не один рік;
  • зарплатна картка;
  • інші тісні відносини з банком.

Крім ці 6 варіантів, за якими дійсно взагалі не потрібно ніякого початкового внеску, люди використовують ще кілька:

  1. Беруть простий кредит, щоб зробити початковий внесок. Це дорогий спосіб. Відсотки високі. Але може, вам сподобається.
  2. Продають стару квартиру, а гроші вносять як початковий внесок. Тут важливо домовитися з продавцем нової квартири і покупцем старої. Обидва повинні підписати особливі умови в договорі купівлі-продажу. Банк повинен бути в курсі ваших дій.
  3. Купують в розстрочку в агентствах з нерухомості. Радимо, перевірте юридичну чистоту квартири, надійність агентства, і що там в договорі написано, щоб вас не «кинули» з грошима. Краще юриста найняти, щоб прочитав договір і все пояснив вам.

Порада

Увага! Найкращий спосіб - подати онлайн-заявки в десяток банків. Потім пройтися центральними офісами тих установ, де вам схвалили позику, дізнатися самому, на яких умовах в вашому місті можна отримати іпотеку без початкового внеску. Якщо все «глухо», телефонуйте в АІЖК , Потім в головні офіси банків, які вам сподобалися (дзвінок в Москву) і розкажіть свою ситуацію. Зазвичай, кредит після цього видають. Пояснюється це тим, що рівень професіоналізму персоналу всюди різний.

По-секрету: з іпотекою взагалі банківські працівники не люблять зв'язуватися, напевно, самі не дуже добре розуміють, що і як робити. Тому часто відмовляють.

Всі способи працюють. Найскладніше отримати позику тим людям, у кого немає взагалі ніякої довідки про доходи. Ви б дали в борг людині, який незрозуміло на які гроші живе? Доведіть, що платоспроможні - надайте доказові документи, чеки, роздруківки банківського рахунку та руху коштів на ньому, оформите зарплатну картку в банку-кредиторі, підключіть свого роботодавця - нехай з вашої зарплати щомісяця перераховуються певні суми в рахунок платежів. Гарантії роботодавця діють чарівно. Якщо є додатковий дохід - укладіть ще й частково-дострокове погашення .

За лежачий камінь вода не тече, тому піднімайтеся, і йдіть шукати і домовлятися з тими організаціями, де виконають ваші бажання. Ніхто не обіцяє вам, що все станеться за один день. Так не буває. Тому запасіться терпінням і продовжуйте рух до мети - нова квартира в іпотеку без початкового внеску - це реально!

Ключова ставка з 17.12.2018, ➤ 7,75%
Інфляція, березень 2019 року ➤ 5,3%

Що робити?
Дадуть банки гроші або не дадуть?
Цікавитесь, як це зробити законно?
Тому перше питання - що саме шукати, банки або організації?
За якими параметрами?
Які взагалі пропозиції існують в Росії?
Ви б дали в борг людині, який незрозуміло на які гроші живе?