Реклама
Реклама
Реклама

Сбербанк нагадує: пільгова іпотека добігає кінця

  1. Матеріали по темі

До завершення прийому заявок за програмою субсидування залишився місяць

До завершення прийому заявок за програмою субсидування залишився місяць

Встигнути до кінця року

«Протягом всього року у нас йде поетапне зростання заявок, значне зростання почався з квітня, насамперед завдяки іпотеці з держпідтримкою, - підкреслила керівник офісів іпотечного кредитування Благовіщенського відділення ПАТ« Сбербанк России »Юлія Болгарєва. - Люди зрозуміли, наскільки це вигідно. Сьогодні процентні ставки по іпотеці з держпідтримкою нижче, ніж були в грудні 2014 року до їх підвищення через кризу ».

Взяти пільговий іпотечний кредит в Ощадбанку сьогодні можна за ставкою 11,4 відсотка. До кризи іпотеку видавали під 12 відсотків і вище. «Таких ставок раніше не було, - зазначає Юлія Болгарєва. - Додатково до цього з 26 жовтня для тих, хто бере квартиру на вторинному ринку, розмір початкового внеску в Ощадбанку зменшився до 15 відсотків ». До речі, не всі знають, але отримати пільгову іпотеку можна не тільки на квартиру в новобудові, але і на нове житло на вторинному ринку нерухомості. Головне - купувати житлоплощу у юридичної особи.

1700

іпотечних кредитів видав Сбербанк в Амурській області з січня по листопад 2015 року

Співробітники Ощадбанку відзначають: вигідніших умов взяти іпотеку, ніж зараз, потім просто може не бути. Невідомо, чи буде на федеральному рівні продовжуватися дію державної підтримки іпотечного кредитування. До кінця року амурчане, які вирішили обзавестися власною квартирою, ще встигнуть подати заявки в Ощадбанку на пільгову іпотеку. До речі, зробити це можна до кінця нинішнього року і в офісах партнерів кредитної установи - забудовників і агентств нерухомості. Вони при цьому ще й дадуть знижку клієнтам найбільшого в країні кредитної установи. До березня ці заявки можна буде реалізувати.

До слова, зараз вигідно брати не тільки іпотеку з держпідтримкою, але і без. Ставки по звичайній іпотеці також приваблюють своєю дешевизною - в цьому році вони знижувалися вже тричі. Причому вигідно брати іпотечний кредит для покупки квартири не тільки на первинному ринку, а й на вторинному. «Ринок вторинного житла зараз став також активно розвиватися, ми помітили збільшення попиту, і це не дивно: зараз різниця з докризовим рівнем ставки всього 0,5 відсотка. І при цьому треба врахувати, що вартість квадратного метра на вторинному ринку, за оцінками експертів, впала в середньому до 10-15 відсотків, - пояснює Юлія Болгарєва. - Зараз склалися просто ідеальні умови для того, щоб купити квартиру в іпотеку ». Тим більше що й розмір початкового внеску знизився до 15 відсотків.

марні зусилля

Іпотека навіть без держпідтримки все одно була більш вигідним варіантом, ніж знімання квартири, відзначають співробітники Ощадбанку. Навіщо роками вкладатися в оренду житла, пускаючи, по суті, гроші на вітер, якщо можна платити за свою житлоплощу. Так, наприклад, надійшов 23-річний працівник МНС з Благовещенська Максим Романов. Замість того щоб жити на знімній квартирі, він вклав кошти у власне житло. Зробити вибір на користь іпотеки молодій людині допомогли кілька місяців оренди. Віддавати за квартиру в районі АмГУ доводилося по 20 тисяч рублів. Працівники Ощадбанку допомогли починаючому рятівнику підібрати оптимальний іпотечний кредит і почати вкладати в своє майбутнє. І хоча спочатку Максим коливався, довго дізнавався ціни на ринку, потім вибрав агентство нерухомості і подав заявку на житловий кредит прямо там. Йому швидко знайшли підходящу квартиру і через 20 днів він став її власником. Тепер рятувальник платить внески за свою житлоплощу, а не орендодавцю.

3

грудня

12.00

-

19.00 Сбербанк проведе в Благовєщенську грандіозну ярмарок новобудов

Часто амурчанам, далеким від фінансової сфери, навіть не спадає на думку, що для початку вони можуть придбати житло поменше, а потім продати його і взяти в іпотеку квартиру побільше. Розібратися в тонкощах житлового ринку допоможе фахівець Ощадбанку. Завдяки його консультації кілька років тому дуже бюджетний варіант для себе змогла підібрати тепер уже мешканка Благовещенська Євгена Ушакова. Молодий доктор і її чоловік, які звикли знімати житло, взяли іпотечний кредит на малогабаритну квартиру. Пара переглянула свої витрати і через три роки змогла розрахуватися за позикою. Після цього вони продали квартиру і вклали кошти в просторе житло з євроремонтом в обласному центрі. Іпотека більше не лякає подружжя - всі виручені від продажу гроші вони віддали на початковий внесок, виплативши відразу майже половину вартості квартири. Решту суми сім'я продовжує виплачувати. «При роботі з клієнтом у нас індивідуальний підхід. Менеджери знають все про проблеми клієнта. Сбербанк допоміг вирішити цю пару житлову проблему, - пояснює Юлія Болгарєва. - Вони раді, що завдяки продажу квартири, яку спочатку взяли в іпотеку, у них з'явився перший внесок для покупки гарного житла ».

До речі, 3 грудня з 12.00 до 19.00 Сбербанк проведе в Благовєщенську грандіозну ярмарок новобудов. Вона відбудеться в офісі Ощадбанку за адресою: вулиця Игнатьевское шосе, 13. На ярмарку зберуться практично всі забудовники Благовещенська. Під час новорічного розпродажу хтось зорієнтується на іногородніх покупців, хтось - на мам, які вирішили використовувати свій материнський капітал, хтось просто надасть хороші знижки як на малогабаритні «одинички» і «двушки», так і на трикімнатні квартири. Підібрати оптимальний варіант для себе зможе кожен клієнт, відзначають фахівці Ощадбанку.

На правах реклами

На правах реклами

Матеріали по темі

Іпотека з держпідтримкою набирає популярність на Далекому Сході 11.03.2019, 15:30 Для учнів Благовіщенській гімназії провели «Урок цифри» 28.02.2019, 16:30 Сбербанк продовжив знижку на іпотеку 30.01.2019, 16:10 Сбербанк розширив можливості споживчого кредитування в мобільному додатку «Сбербанк Онлайн» 31.12.2018, 8:19 Сбербанк розповів про покупках росіян за п'ять хвилин до бою курантів 30.12.2018, 6:13 Режим роботи відділень Далекосхідного Ощадбанку в новорічні свята 29.12.2018, 5:54 Сбербанк спростив порядок покупки житла, що будується і будівництва будинку в іпотеку 26.12.2018, 12:08 Відкрити свою справу стало ще простіше: Ощадбанк пропонує підприємцям нову послугу 19.12.2018, 11:15 Сбербанк нарахує 5 відсотків СПАСИБІ при оплаті одягу кредитною карткою Mastercard 08.08.2018, 16:05 Іпотека рекордно подешевшала: ставки за житловими кредитами Ощадбанку досягли мінімуму 26.07.2018, 7:00 500 людей потраплять у перший «басейн» «Школи 21» Ощадбанку 20.07.2018, 14:45

показати ще