Реклама
Реклама
Реклама

Ренесанс кредит рефінансування кредиту інших банків

  1. Пропозиції банку Ренесанс Кредит
  2. Які документи необхідні
  3. Додаткова інформація від Лонбері

У числі фінансових продуктів ТОВ КБ «Ренесанс кредит» рефінансування кредиту будь-якого стороннього банку відсутня У числі фінансових продуктів ТОВ КБ «Ренесанс кредит» рефінансування кредиту будь-якого стороннього банку відсутня. Таких можливостей не передбачено і для власних позик, а умови діючих нецільових програм можуть здатися вигідними вельми умовно.

Про те, як влаштована система видачі споживчих кредитів в компанії, чи має сенс брати нецільової позику, щоб витратити його на погашення попереднього - фахівці сервісу взаємного кредитування Лонбері дають свою оцінку.

Пропозиції банку Ренесанс Кредит

Відсутність спеціальних програм з рефінансування позик як усередині банку, так і для будь-якого зовнішнього кредиту, компенсується можливістю отримання готівкових грошових коштів в розмірі 30 - 700 тисяч рублів за ставкою від 13,9% річних.

Щоб у банку цей поріг ставки схвалили, потрібно бути або клієнтом «Ренесанс», або надати значний пакет документів, що підтверджують особу та платоспроможність позичальника. Фактично, такий займ не є перекредітованієм в класичній формі, а й обмежень у плані напрямків витрати коштів не передбачено.

Які документи необхідні

  • Обов'язково: паспорт громадянина РФ.
  • На вибір: закордонний паспорт, ІПН, водійські права, іменна банківська карта, диплом про освіту (середню спеціальну, вищу), військовий квиток.
  • На вибір: довідка за формою банку, 2НДФЛ, завірена роботодавцем трудова книжка, виписка з банківського рахунку (за 3 попередні місяці).
  • На вибір: виписка з ЕГРП або документ про державну реєстрацію права власності, паспорт ТЗ або документ про реєстрацію транспортного засобу, КАСКО, ДМС, будь-яка іноземна віза (крім країн СНД), відкривалася за попередні 12 місяців.

Як і в багатьох інших банках, для видачі суми кредиту обов'язковою умовою є наявність гарної історії по внесенню платежів, позичальники, які не допускали прострочень, можуть розраховувати на низьку процентну ставку. Подати заявку на кредит можна онлайн, при позитивному рішенні отримати кошти в той же день, в будь-якому відділенні банку.

В інших випадках користувачеві відмовляють в наданні коштів, або призначають ставку до 28% річних. Мінімальний термін повернення - 24 місяці. Бажаючим погасити заборгованість достроково повністю або частково буде потрібно написати відповідну заяву за формою банку.

Додаткова інформація від Лонбері

Грунтуючись тільки на різниці у відсотках приймати рішення про перекредитування нерозумно. Оскільки саме рефінансування в Ренесанс банку відсутня, саме для цієї пропозиції будуть потрібні скрупульозні порівняння всіх виплат, комісій, різниці у відсотках.

Перейти до обчислень - кредитний калькулятор

Якщо виплати за наявним займу здійснювалися вже половину всього терміну, цей кредит варто погасити без залучення сторонніх коштів, оскільки в перший період банк стягує найбільшу частину відсотків (ануїтетний метод).

При відмові у видачі позики або схвалення невигідною ставки, але з наявністю хорошої кредитної історії до рефінансування кредитів можна залучити позикові кошти приватних інвесторів.

Сервіс взаємного кредитування Loanberry - це платформа, яка об'єднує тільки фізичних осіб. Інвестори і позичальники можуть перебувати в різних містах Росії, але зустрітися онлайн для укладення угоди.

Кредит може бути отриманий від декількох інвесторів. Переконливі, тим і привабливі можливості для рефінансування: ставки від 12% річних при високому рейтингу позичальника.

Взяти в борг калькулятор рефінансування