Реклама
Реклама
Реклама

Онлайн-заявка на кредит Ощадбанку - як подати в Сбербанк Онлайн і на сайті

  1. На офіційному сайті
  2. У Сбербанк Онлайн

Опубліковано 25.11.2018 · Коментарі: 106 · На читання: 3 хв · Перегляди:

Перегляди 1 630

Деякі види кредитування в Ощадбанку можна оформити віддалено - в особистому кабінеті Сбербанк Онлайн або у вигляді онлайн-заявки на офіційному сайті банку. Розглянемо, на який кредит заявку можна подати через інтернет, а в яких випадках необхідно звертатися безпосередньо до відділення банку.

Онлайн-заявку на кредит Ощадбанку можна подати 2 способами - на офіційному сайті банку і в особистому кабінеті Сбербанк Онлайн. Для якихось кредитів доступні обидва способи, для інших - тільки в особистому кабінеті.

На офіційному сайті

Пропозиція оформити онлайн-заявку на кредит є тільки в розділах:

  1. Споживчий кредит
  2. іпотека
  3. реструктуризація кредиту Опубліковано 25

Треба відразу уточнити, що безпосередньо на офіційному сайті подати інтернет-заявку не вийде. Для кожного з кредитів передбачений свій інтернет-ресурс, на який клієнт Ощадбанку буде перенаправлений з офіційного сайту для подальшого заповнення заявки на кредит в режимі онлайн.

  1. Для споживчого кредиту заповнювати інтернет-заявку потрібно в особистому кабінеті Сбербанк онлайн
  2. Для іпотечного кредиту - на сайті ДомКлік
  3. Для реструктуризації - на сайті «АктівБізнесКоллекшн»

У Сбербанк Онлайн

Для подачі онлайн заявки досить увійти в особистий кабінет і перейти в розділ «КРЕДИТИ» Для подачі онлайн заявки досить увійти в особистий кабінет і перейти в розділ «КРЕДИТИ»   У Сбербанк Онлайн можна оформити заявку на споживчий кредит і автокредит У Сбербанк Онлайн можна оформити заявку на споживчий кредит і автокредит. Для оформлення заявки на іпотеку, клієнт буде перенаправлений на сайт ДомКлік.

Для прикладу, розглянемо заповнення заявки на споживчий кредит Ощадбанку.

Далі необхідно заповнити деяку інформацію про себе, за результатами якої Ощадбанк приймати рішення - схвалити кредит чи ні Далі необхідно заповнити деяку інформацію про себе, за результатами якої Ощадбанк приймати рішення - схвалити кредит чи ні.

Персональні дані. Якщо Ви отримуєте заробітну плату на карту Ощадбанку, то обов'язково вкажіть це, тому що учасникам зарплатного проекту і співробітникам Ощадбанку буде зниження процентної ставки. Персональні дані
Сімейний стан. Тут все просто - заповнюйте як зазначено у Вас в паспорті.
Прописка. Вкажіть в онлайн заявці адресу реєстрації та адреса фактичного проживання.
Робота і дохід. Для отримання саме цього виду кредитування у Вас повинна бути офіційна робота, причому, загальний стаж за останні 5 років має становити не менше 6 місяців - виняток становлять лише пенсіонери і власники «зарплатних» карток Ощадбанку. Дохід вказуйте весь, навіть той, що не можете підтвердити офіційно, тому що для цього в онлайн заявці є окрема графа - додатковий дохід.
Власність. Вкажіть всю нерухомість і рухоме майно, яке маєте у власності.
Спосіб отримання кредиту. Виберіть відділення Ощадбанку (список міст в кінці статті), в якому Вам зручніше отримати кредит, а також спосіб його отримання. Онлайн заявку на кредит можна подати не відвідуючи Сбербанк, але підписання документів буде відбуватися саме в обраному відділенні.

Для зручності отримання кредиту виберіть відповідне відділення у Вашому місті