Реклама
Реклама
Реклама

Де взяти гроші на халяву

  1. Де взяти гроші на халяву, щоб не повертати їх. Де взяти гроші на халяву Гроші просто так дістаються...
  2. квартира
  3. дача
  4. гараж
  5. Здача в оренду автомобіля
  6. Продаж непотрібних речей
  7. Збирати речі даром і продавати їх
  8. Попросити про збільшення зарплати
  9. донорство
  10. Державна підтримка
  11. Попросити в борг в Інтернеті
  12. пошуки інвестора

Де взяти гроші на халяву, щоб не повертати їх.

Де взяти гроші на халяву

Гроші просто так дістаються рідкісного людині. Багату спадщину, виграшний лотерейний квиток, випадкова знахідка, подарунок мецената - мало хто може похвалитися таким успіхом. У більшості випадків доводиться багато працювати. Нерідко людям хочеться дізнатися, де взяти гроші на халяву. Це здається неможливим, але деякі варіанти вирішити цю задачу все ж є.

Зі списку краще відразу виключити букмекерські контори, казино, карти, оскільки це занадто ризиковані способи. Ви можете не тільки втратити всі свої гроші, а й позбутися здоров'я на нервовому грунті, втратити роботу, сім'ї, друзів і повністю деградувати. Не варто в гонитві за великим виграшем ризикувати необхідним для життя.

Здача нерухомості в оренду

Здача нерухомості в оренду

квартира

На цьому завжди можна заробити гроші, не вкладаючи особливих зусиль. Доведеться стежити за порядком, іноді робити ремонт, щоб підтримувати квартиру в нормальному стані, але в довгостроковому періоді можна отримати суму в розмірі її вартості.

Якщо вільного житла немає, можна здавати то, де ви на даний момент проживаєте, а самим тимчасово оселитися у родичів або друзів. Якщо в квартирі більше однієї кімнати, можна взяти гроші з мешканців, нікуди не переїжджаючи, просто пустивши їх в одне з приміщень. Якщо мешканець того ж статі, що і ви, можна пустити його і в однокімнатну, наприклад, студента або студентку.

Отже, варіантів здачі в оренду кілька:

  • Здавати подобово свою квартиру, їдучи, якщо дзвонять клієнти;
  • Пустити квартирантів на тривалий термін, а самим поселитися на дачі або у родичів;
  • Здати дорогу квартиру в центрі, а самим знімати в спальному районі, отримуючи вагому різницю;
  • Розміняти квартиру на дві, одну з них здавати;
  • Пустити мешканців в квартиру, нікуди не виїжджаючи.

дача

Жителі міст часто задушливим влітку знімають дачі. Якщо у вас вона є, складне завдання, де взяти гроші на халяву, вирішена. Скористайтеся такою можливістю заробити. Приватний будинок для цієї мети теж підійде. Такі об'єкти нерухомості часто здаються в оренду дорожче, ніж квартири.

гараж

Автовласники, які не мають власного гаража, нерідко орендують його. Гараж може послужити і для початку якогось бізнесу:

  • Ремонт автомобілів;
  • Виробництво кераміки;
  • Виробництво поліграфічної продукції;
  • Виготовлення трикотажних виробів.

Якщо гараж опалювальний і облаштований, має привабливий вигляд, на ньому можна заробити ще більше.

Здача в оренду автомобіля

Здача в оренду автомобіля

Але де взяти гроші на халяву, якщо у вас об'єктів нерухомості немає? Власну машину теж можна здати в оренду, самим же пересуватися на громадському транспорті. Ще легше, якщо в сім'ї два авто. Машина може послужити в якомусь таксопарку, організації, якій транспорт потрібен тимчасово, службі здачі в оренду автомобілів, у якої не вистачає власних машин.

Важливий момент - укладання договору. Не варто здавати свій транспорт без нього. У документі обов'язково повинен бути пункт, що авто буде регулярно обслуговуватися, при виникненні неполадок орендар повинен проводити ремонт за свій рахунок. Пошуки клієнтів можна здійснити в Інтернеті або шляхом прозвона в місцеві організації, які є вашими потенційними клієнтами.

Продаж непотрібних речей

Продаж непотрібних речей

Але дачу або квартиру можна не тільки здавати. Протягом життя у людей збирається безліч речей, які стають не потрібні з часом. Виставте їх на продаж на відомому сайті за привабливою ціною, і покупець знайдеться. Таких речей може зібратися сотні. Найбільшу цінність представляють:

  • Різні колекції (марки, значки, посуд);
  • Старі фотографії із зображенням людей, міста;
  • Раритетна техніка: швейні машини, радіоприймачі, фотоапарати;
  • Антикварні меблі;
  • Старі моделі автомобілів, наприклад, «Чайка» або «Перемога».

По кожному товару виставляйте хороші фотографії з різних ракурсів, їх повинно не менше 4-5 штук. Покупці люблять розглядати фотографії, вдалі знімки можуть підвести їх до правильного (і вигідному для вас) рішенням. Не забувайте і про те, що лоти необхідно ефективно описувати. Опис повинен коротко розповісти про переваги товару. Потрібно написати і привабливий заголовок, тоді шансів, що на нього натиснуть, більше. Наприклад, замість «Продам старого плюшевого ведмедя» краще написати «Великий плюшевий ведмедик стане турботливим другом для вашого малюка».

Люди щодня продають і купують тисячі предметів, які начебто нікому не потрібні. Але всі їх можна продати, нехай за копійки, але ж вам вони все одно не потрібні. Старий телефон, сертифікат на відвідування спортзалу, знижки на товари в відомих магазинах, гудзики, шпильки - все це комусь може послужити добру службу.

Збирати речі даром і продавати їх

Збирати речі

Чим не гроші на халяву? Може вийти відмінний бізнес, якщо підійти до нього з розумом. Але щоб добре заробити, потрібно зібрати багато речей. Де це зробити?

  • На тематичних форумах і сайтах;
  • На сайтах оголошень, де продавці самі пропонують речі даром.

Можна подати в вашому місті оголошення, що приймаєте в дар непотрібні речі, або запропонувати людям, що самі приїдете і заберете, звільнивши таким чином їх квартири від мотлоху.

Деякі речі можна здавати в оренду, це може бути старе обладнання, предмети меблів, посуд, книги, текстильні вироби. Виходите з принципу, що будь-яка річ - це гроші, тоді ви по-іншому дивитиметеся на багато з того, що є у вашому будинку і в будинках інших людей.

Попросити про збільшення зарплати

Попросити про збільшення зарплати

А де взяти гроші на халяву, якщо ви працюєте в якій-небудь організації? Варто поговорити з начальником. Зробити це може не кожен співробітник організації, заважають сором'язливість і страх перед відмовою. Але якщо:

  • У вас дійсно невелика заробітна плата;
  • Організація без праці може собі це дозволити;
  • Ви є цінним кадром, без якого підприємство або хоча б відділ зупиниться.

Скажіть начальству, що звільнитеся, оскільки зарплати не вистачає на сім'ю. Вам можуть збільшити її або ж видати премію.

донорство

донорство

Здавати кров - це почесний обов'язок, про що свідчить присвоєння вам статусу, але не варто це робити часто, це не дуже корисно для організму. Варто пам'ятати, що кров можуть здавати тільки здорові люди.

Заслужені донори мають повагу суспільства і держави, а також користуються деякими пільгами, наприклад, отримують щомісяця певні виплати, мають право відвідувати лікарів без черги, відпочивають в санаторії.

Державна підтримка

Державна підтримка

Отримання грошей у держави безоплатно - це здається привабливою ідеєю, однак її досить складно реалізувати і на це доведеться витратити багато часу і сил. Однак якщо вдалося взяти гроші у держави, ви зможете безоплатно користуватися ними.

Держава має десятки програм допомоги:

  • Гранти на розвиток бізнесу малих і середніх форм;
  • Допомога малозабезпеченим сім'ям;
  • Допомога по програмі для молодої сім'ї.

Крім цього від держави можна отримати субсидії за куплене житло, за оплату лікування, на навчання та ін.

Попросити в борг в Інтернеті

Попросити в борг в Інтернеті

Є ще люди, які можуть допомогти незнайомим рублем. Так де взяти гроші на халяву в Мережі? Прохання про допомогу можна зустріти на різних форумах, блогах. Існують навіть спеціальні інтернет-проекти, де кожен викладає, на що саме йому потрібні кошти. На деяких ресурсах прохання оформлені за типом «Здійсни мрію». «Мрійники» розповідають, яка у них є мрія, скільки грошей не вистачає. Їм збирають гроші всім світом, хто скільки може, хоч по рублю. Тут же встановлений лічильник, за яким видно, скільки грошей «залишилося» до виконання бажання. Користувачі мріють про різні речі:

  • Подорож за кордон;
  • Дорогий подарунок для мами;
  • Оплата навчання в університеті;
  • Придбання автомобіля.

За допомогою таких сервісів вже багато людей виконали свої бажання.

Можна намагатися пошукати і великих меценатів, які жадають бажанням допомогти кому-небудь. Оголошень про допомогу дуже багато, тому публікуючи своє на майданчику, подбайте, щоб воно відрізнялося від інших і чимось приваблювало. Опишіть свою проблему, чому ви її не можете вирішити, що саме було зроблено для її вирішення. В оголошенні потрібно також вказати контактний телефон, рахунок або електронний гаманець, щоб з вами могли зв'язатися ті, хто захотів вам допомогти. Опублікувати такі оголошення можна на спеціальних веб-ресурсах, на сайтах, присвячених фінансовій тематиці, форумах.

Є і сервіси взаємного кредитування, де люди отримують гроші в борг. Це не халява, але якщо в інших місцях вам відмовляють, це може стати єдиною можливістю отримати допомогу. На сторінках таких проектів позичальники і кредитори самостійно знаходять один одного, сам проект стає посередником між ними.

пошуки інвестора

пошуки інвестора

Даний варіант підходить тільки для реалізації бізнес-проектів. Не всякий банк піде назустріч бізнесмену, особливо, якщо він не може надати забезпечення і залучити позичальників або поручителів для оформлення кредиту на бізнес. Так де взяти гроші на халяву, якщо ви хочете відкрити власну справу? Залишається тільки шукати інвестора, який може зацікавитися вашими ідеями. А щоб це дійсно відбулося, потрібно для початку скласти грамотний бізнес-план, в якому необхідно детально розписати свої кроки по реалізації задуманого. Серед них важливе значення мають наступні пункти:

  1. Знаходження цільової аудиторії.
  2. Дослідження ринку.
  3. Розробка маркетингової політики.
  4. Фінансові питання.
  5. Способи входу на ринок.
  6. Організаційні моменти.
  7. Реалізація товару або послуг.

Багато приватних інвесторів постійно знаходяться в пошуку молодих талантів, щоб підтримати їх і самим заробити на просуванні їх бізнесу. На перший погляд здається, що знайти інвестора легко, але це не завжди так. Ви можете швидко знайти його, а можете не один рік робити це. Важливу роль при цьому можуть зіграти знайомства, через які є можливість вийти на потрібну людину. Звичайно, зручно для подальшого партнерства, якщо він проживає в вашому рідному місті, але при пошуках не варто обмежуватися територіально.

Це були деякі способи отримання грошей на халяву. Іноді майже ніяких труднощів для цього вкладати не потрібно, але іноді, щоб отримати гроші безоплатно, потрібно добре попрацювати, фізично або розумово.

Вступайте в нашу групу вКонтакте Де це зробити?