Реклама
Реклама
Реклама

Де можна взяти гроші в борг під розписку?

  1. центри мікрофінансування
  2. Приватні особи
  3. банки

У більшості громадян нашої країни періодично виникають ситуації, коли терміново стають потрібні гроші. Зламалася необхідна побутова техніка, завчасно витратили всю зарплату, захотілося з'їздити на відпочинок, виникли будь-які непередбачені витрати ...

Причин багато і всі вони зводяться до одного питання: «Де взяти матеріальні засоби терміново?»

»

гроші під розписку

Хтось успішно бере гроші під розписку в борг у знайомих або родичів. Якщо між людьми хороші відносини і повна довіра, вони можуть допомагати один одному без особистої вигоди.

Але в наш час це спостерігається рідко, друзі, рідні не мають потрібної суми або просто не готові її позичити. Тут на допомогу приходять спеціалізовані компанії, які займаються видачею позик.

центри мікрофінансування

Організації, основною діяльністю яких є мікрофінансування фізичних осіб, видають гроші терміново під розписку.

До клієнта пред'являється мінімум вимог, потрібно надати паспорт, заповнити бланк розписки та поставити свій підпис. Після цього позичальник негайно отримує необхідну суму на руки.

Головна перевага в цьому випадку полягає в тому, що людина має в своєму розпорядженні матеріальними засобами вже через півгодини після звернення до менеджерів фінансової компанії. Але така видача грошей під розписку в борг має на увазі значну переплату. У кожної організації свої відсотки, середня величина - 1,5-2% за кожен день користування позикою.

В умовах жорсткої конкуренції центри мікрофінансування намагаються залучити клієнтів усілякими акціями і бонусами. Наприклад, компанія Vivus надає першу позику без відсотків. Повторні видачі здійснюються під 1-3% в день, в залежності від суми та строку позики.

Приватні особи

Швидкі позики грошей можна отримати і у приватної особи. У газетних оголошеннях, на сайтах та інших джерелах нерідко можна зустріти тексти такого змісту: «Дам гроші під розписку в борг», «Кредитування фізичних осіб», «Швидкі позики населенню» та інші тому подібні. Це працюють приватники.

Головна їхня вимога - наявність заставного майна. Відсоткова ставка обмовляється з кожним клієнтом індивідуально. Мінімальна переплата в цьому випадку більше 40% річних. Деякі приватні особи можуть видати невелику суму (до 20-30 тисяч рублів) без застави. З кожним позичальником умови кредитування обговорюються індивідуально, вимоги приватників можуть бути самими різними.

банки

Багато громадян не наважуються взяти гроші в борг під розписку у фінансових компаній і приватних осіб з-за великої переплати. Зараз деякі банки готові надати своїм клієнтам послуги експрес-кредитування без будь-яких серйозних вимог.

Наприклад, у Бистробанка є програма під назвою «ШВИДКОкредит». Позичальнику видається сума від 1000 до 60000 рублів на термін від одного місяця до двох років. Для отримання грошей необхідно надати всього два документи - паспорт і ІПН.

Чоловікам у віці молодше 27 років крім цього необхідно пред'явити військовий квиток або приписне свідоцтво. Відсоткова ставка за таким кредитом досить висока - 60% річних або близько 0,2% в день. Але це набагато вигідніше в порівнянні з позиками в центрах мікрофінансування.

Для того щоб отримати позику на більш вигідних умовах, можна оформити кредитну карту. В цьому випадку ставка в Бистробанке становитиме від 29 до 46%, залежно від виду кредиту. Також видаються кредитні карти в банку Авангард, Ощадбанку, Россельхозбанке і багатьох інших.

Перш ніж подати на оформлення кредитної картки заявку онлайн, необхідно ретельно ознайомитися з умовами та вимогами обраного вами банку і порівняти їх з іншими компаніями. Можливо, у конкурентів отримати кредит буде більш вигідно. Найголовніше - не поспішати з вибором і переглянути якомога більше пропозицій.

Отже, що ж вибрати, гроші під розписку в борг у фінансовій організації або кредит у банку? Однозначної відповіді немає, кожен вирішує для себе сам. Умови скрізь різні, в одному випадку буде вигідніше позичити кошти в банку, в іншому - у приватної особи. Все залежить від ваших уподобань, понять про вигоду і заставних можливостей.


Причин багато і всі вони зводяться до одного питання: «Де взяти матеріальні засоби терміново?
Отже, що ж вибрати, гроші під розписку в борг у фінансовій організації або кредит у банку?