Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти кредит без застави?

  1. Як можна отримати кредит без застави для бізнесу?
  2. Необхідні документи
  3. Для яких цілей оформляється займ без застави?
  4. Що потрібно від позичальника?

Кредит без застави - один з найпопулярніших видів кредиту Кредит без застави - один з найпопулярніших видів кредиту. Це не дивно, адже відсутність необхідності закладати цінні речі і можливість швидко отримати кредит готівкою кривий ріг приваблює більшість тих, кому потрібні гроші. І зовсім не так зручно закладати своє майно або цінні речі, щоб дати гарантію того, що ви повернете кошти.

Як можна отримати кредит без застави для бізнесу?

Для початку потрібно вибрати банк, в якому ви отримаєте найбільш оптимальні умови. Найкраще знайти ресурс, де будуть зібрані безліч пропозицій від різних банків, переглянувши які, ви зможете вибрати найоптимальніші варіанти.

Після цього необов'язково зупинятися тільки на одному з банків. Ви можете подати заявки відразу в кілька установ, адже не кожен банк готовий дати гроші в борг. Хтось може відмовити, а інші банки можуть погодитися. Тому потрібно не розраховувати на один банк, а продумати кілька варіантів.

До речі, один з видів кредиту готівкою без застави - експрес - кредит. Він ставати все більш популярним, так як по такій позиці гроші можна отримати протягом години.

Необхідні документи

Для отримання коштів від банку за допомогою такого кредиту необхідно надати два документи - посвідчення особи і довідка про доходи. Однак в залежності від програми і банку, який ви виберете, набір документів може бути різним.

Чим більше кількість грошей, які ви хочете взяти, тим більше документів може від вас вимагатиметься, або ж тим вище будуть відсотки за кредит. Це цілком логічно - вимоги підвищуються в міру того, наскільки багато коштів ви хочете взяти в заставу.

Найбільш швидкі і прості по оформленню кредити найчастіше мають найбільшу ставку по відсотках. Але взагалі, кредит без застави може отримати навіть пенсіонер, але в такому випадку доступна сума до 300 000 рублів.

Ще в деяких банках необхідною умовою може стати обов'язковий трудовий стаж, або ж постійна реєстрація за місцем проживання. Особам, які не досягли 21 року, важкувато буде знайти установа, готове видати кредит без застави. Тому зверніть увагу на такі нюанси.

Крім основної інформації, яку вам необхідно надати банку, грає важливу роль ваш щомісячний дохід - адже від нього залежить ваша платоспроможність. Враховується також показник того, як щомісячний платіж буде співвідноситися з вашим доходом, тобто, яку частину від нього буде забирати займ. Зазвичай співвідношення щомісячного платежу до зарплати становить від 50 до 60%, але це стосується тільки кредиту без застави. Для інших видів кредитування діють свої умови.

Як уже згадувалося раніше, при оформленні кредиту з мінімальним набором документів він обійдеться набагато дорожче, тому обов'язково потрібно звертати увагу на процентну ставку.

Для яких цілей оформляється займ без застави?

Цілі можуть бути будь-які, тому за цим кредитом і звертається більшість людей. При оформленні потрібне підтвердження своїх доходів, і це найголовніший документ, який визначить - видадуть вам кредит чи ні.

Відсоткова ставка зазвичай становить близько 25% річних, але для експрес - кредиту вона вище - близько 30%.

До речі, якщо ви берете кредит в банку, де у вас обслуговується зарплатна картка, то можете отримати лояльні умови кредитування. Тому при виборі банку в першу чергу звертайте увагу на ті установи, з якими ви вже працюєте або працювали і впевнені в їх репутації.

Оскільки кредит такого типу доступний без застави, то на досить велику суму розраховувати не варто. Зазвичай програми орієнтуються на видачу грошових коштів в рублях, а максимальна сума варіюється в різних межах, в залежності від банку. Термін кредитування також не буде великим, частіше за все - не більше 5 років. Платежі, які ви будете здійснювати для погашення, зазвичай є аннуітентнимі.

Що потрібно від позичальника?

Практично у всіх фінансових установах вимоги не відрізняються між собою. Потрібно бути громадянином Російської Федерації і бути зареєстрованим на території, де знаходиться банк - тимчасово або постійно. Є обмеження за віком. Як уже згадувалося, навряд чи вийде знайти банк, який видає кредити особам, які не досягли віку 21 рік. На початок дії кредиту потрібно, щоб вам було не менше 21 року, в свою чергу для його закінчення необхідний пенсійний вік, який відрізняється за статевою ознакою.

Для отримання кредиту великим плюсом буде той факт, що ви не змінювали останні півроку місце роботи.

Для оформлення позики потрібно прийти в банк і заповнити анкету. Вона - ваша заявка на отримання грошових коштів в кредит. Потім потрібно очікувати рішення. Попередньо воно є, якщо ви оформляєте кредит онлайн.

Основний документ - паспорт, додатково можна надати водійські права, свідоцтво (пенсійне) або інші документи, які вимагаються в банку. Особи чоловічої статі до 27 років до того ж повинні мати військовий квиток. Але це не стосується тих випадків, коли для кредиту оформляється поручитель.

Для отримання стандартного споживчого кредиту ви повинні представити довідку про доходи та копію трудової книжки.

Якщо ви є ІП, і вам потрібен кредит бізнесу без застави - з вас ще буде потрібно податкова декларація.

Такий же набір документів потрібен і поручителю, а в разі наявності созаемщиков при наданні грошових коштів буде враховуватися сукупний з позичальником дохід.

Стаття прочитана 1287 раз (a).

Як можна отримати кредит без застави для бізнесу?
Що потрібно від позичальника?
Як можна отримати кредит без застави для бізнесу?
Для яких цілей оформляється займ без застави?
Що потрібно від позичальника?