Реклама
Реклама
Реклама

Як отримати кредит студенту

  1. Кредитування студентів в мікрофінансової організації «ЕКО КРЕДИТ»
  2. Прості кроки оформлення кредиту
  3. Умови кредитування студентів в «ЕКО КРЕДИТ»

Такий вид екстреної фінансової допомоги в певних сформованих життєвих ситуаціях, як кредитування, ще не так давно викликало недовіру і посмішку сарказму на обличчях більшості людей. І не дивно, бо кредити видавалися раніше виключно в банківських установах, які обов'язково диктували при цьому свої суворі правила, встановлюючи немислимо великі відсотки за кредитними ставками і організовуючи штрафні санкції за відступ від навіть самих незначних правил. Але на жаль, іноді, від безвиході, люди все ж вирішувалися на такий відповідальний крок і оформляли кредити на різноманітні суми. Що їх чекало далі? А далі на них чекали чіткі терміни для виплат процентних ставок по кредитах, відступити від яких не можна було ні на день, штрафні санкції в разі дострокової виплати кредиту, високі процентні ставки в результаті яких сума переплат за кредитами була досить великою. Так, це був вихід зі складної фінансової ситуації для людини. Але такий вихід ніс за собою і величезні витрати.

У сучасному світі змінилося багато, в порівнянні з минулим століттям. Торкнулися кардинальні зміни в кращу сторону і ринку кредитування України. Сьогодні кожен бажаючий сучасна людина може позичити навіть самі незначні суми до зарплати або оформити кредит на більш значиму суму в мікрофінансових організаціях в будь-який зручний для них час з вигодою для себе. В таких організаціях кредит можуть взяти і працюють люди зі стабільним місячним доходом, і студенти, і пенсіонери, і інваліди, і навіть непрацюючі особи на певних умовах. І сьогодні хотілося б більше уваги приділити такої категорії позичальників, як студенти. Адже саме питання «Чи дають кредит безробітним студентам» вважається актуальним серед учнів. І не дивно, адже багато студентів сьогодні живуть далеко від батьків, а стипендії завжди не вистачає. Саме тому сьогодні ми постараємося більш детально пояснити, як взяти кредит безробітному студенту і при цьому не переплачувати значні суми, а заощадити власні кошти.

Кредитування студентів в мікрофінансової організації «ЕКО КРЕДИТ»

Кредит студентам може дати далеко не кожна організація. Звідки така несправедливість? Спробуємо пояснити. Студенти - це та категорія населення, яка, в своїй більшості, не працюють. А багато компаній або банківські установи, які видають грошові позики, відмовляться видати кредит для студентів, не маючи гарантій того, що їм будуть виплачувати відсотки в чітко обумовлені терміни.

Винятком серед всіх інших компаній можна назвати мікрофінансову організацію ECO CREDIT . Наша компанія співпрацює з усіма верствами населення країни, незалежно від статусу і ступеня доходу, тому кредит студентам Україна - це звичайна процедура для нашої компанії.

В організації ECO CREDIT кредит для студентів України може взяти будь-який учень, на момент подачі заявки якому вже виповнилося 18 років. Чому більшість організацій відмовляються співпрацювати зі студентами? Бо не хочуть видавати грошові позики непрацюючим. Для мікрофінансової організації «ЕКО КРЕДИТ» дана причина не може бути вагомою і кредит студентам без роботи ми видаємо на тих же умовах і підставах, як і іншим людям. Отже, як взяти кредит непрацюючому студенту в нашій організації? Для того щоб оформити кредит студентам з 18 років без роботи, необхідно:

  • Мати паспорт громадянина України, який підтверджує факт, що вам виповнилося 18 років.
  • Мати ІПН.
  • Мати будь-який пристрій з доступом до всесвітньої мережі інтернет.
  • Мати діючий мобільний телефон.
  • Мати банківську карту, на яку і буде перерахований грошову позику.

Як видно, споживчий кредит для студентів в нашій компанії нічим не відрізняється від тих кредитів, які ми видаємо іншим людям. І єдине обмеження, яке може вас очікувати - це вікове, адже ми не видаємо грошові позики особам, які не досягли 18-річного віку. Тому, якщо ви студент і не маєте постійного місця роботи, то питання: «Чи можуть дати кредит безробітному студенту» більше не повинен хвилювати вас - просто зверніться за допомогою в МФО «ЕКО КРЕДИТ».

Наша компанія - це не тільки співпраця зі студентами, які не мають постійного місця роботи. Ми співпрацюємо абсолютно з кожною людиною. Ми видаємо кредити і пенсіонерам, але не старше 65 років, і інвалідам 2 і 3 групи, і особам, що вважається офіційно безробітними, але на момент оформлення грошового позики мають стабільний дохід від роботи на приватного підприємця.

Ми не вимагаємо від студентів, від пенсіонерів, від працюючих людей довідок про доходи. Ми не вимагаємо залучати поручителів, і ми не розглядаємо ваші кредитні історії. Ми звикли довіряти своїм клієнтам і тим самим завойовуємо довіру до себе від кожного свого клієнта. Ми знаходимо індивідуальний підхід до кожного свого клієнта, пропонуючи найвигідніші умови кредитування.

Прості кроки оформлення кредиту

У мікрофінансової організації ECO CREDIT кредит для студентів без роботи, видається так само, як і для інших людей. Отримати його можна, здійснивши всього кілька простих кроків:

  • Взяти кредит безробітному студенту можна, маючи пристрій з виходом в інтернет, де потрібно відвідати офіційну сторінку нашої компанії.
  • На сайті компанії, для того щоб взяти кредит студенту онлайн, потрібно скористатися спеціальним кредитним калькулятором і розрахувати суму кредиту, а також і терміни його погашення.
  • Менеджер компанії в режимі онлайн допоможе оформити кредит студенту, запропонувавши йому заповнити спеціальну форму.
  • Оформляючи онлайн кредит студентам, ми просимо надати мінімальний пакет документів (паспорт, ІПН, студентський, номер банківської карти і номер чинного мобільного телефону).
  • Кредит студентам без довідок і поручителів - це ймовірність отримання позитивної відповіді від кредитного менеджера, рівна практично 100%.
  • Ми даємо гроші в борг студентам після підписання останніми електронного договору.
  • Кредит студентам на карту надходить протягом 15 хвилин після оформлення грошової позики.

Подібна процедура оформлення кредитних коштів на банківську карту є максимально спрощеною і доступною кожному користувачеві мережі інтернет. І завдяки такій процедурі кредит для безробітних студентів на сьогоднішній день від компанії «ЕКО КРЕДИТ» вважається простій і доступній процедурою, що допомагає всім бажаючим в скрутну хвилину. Не потрібно думати над питанням «Чи можна взяти кредит студенту без роботи», потрібно просто оформити грошова позика за спрощеною схемою!

Умови кредитування студентів в «ЕКО КРЕДИТ»

Багато людей, задаючись питанням «Як отримати кредит студенту», помилково думають, що займ грошей студенту - це особливі умови. Наша компанія спростовує ці домисли, надаючи студентам, так само, як і всім іншим позичальникам, вигідні умови кредитування:

  • Наша компанія пропонує мінімальні відсоткові ставки по кредитах (0,8% - 1,6%). І у Вас навіть не повинно виникати питання - чи можна брати кредит студентам на таких же умовах? Умови кредитування в МФО ECO CREDIT однакові абсолютно для всіх.
  • Як студенту взяти кредит і заощадити? Дуже просто скористайтеся щомісячної акцією «Місяць божевільних знижок» і візьміть максимум вигоди від грошової позики!
  • Чи дають кредит студентам зі знижкою 50%? У компанії «ЕКО КРЕДИТ» це реальність! Ми даємо подібні знижки нашим первинним клієнтам і пропонуємо оформляти кожний наступний кредит для студентів з 18 років зі знижкою в 30%.
  • Заздалегідь погашені кредити студентам з 18 років не обкладаються штрафними санкціями. Ми заохочуємо бажання наших клієнтів швидше виплатити відсотки за грошовими позиками.
  • Ми видаємо кредит безробітним студентам як на мінімальні суми до 500 гривень, так і на максимальні, до 15 000 гривень. І це привілей не тільки студентів. Подібними фінансовими рамками може користуватися будь-який наш клієнт, незалежно від віку і соціального стану.

Ці та інші вигідні умови кредитування від МФО «ЕКО КРЕДИТ» дають зрозуміти кожному нашому клієнту, що позичати гроші - це не кабала, це спосіб допомогти собі в скрутну хвилину в плані фінансів. А рівні умови для клієнтів з постійною роботою і безробітних студентів в повній мірі відповідають на питання «Чи може студент взяти кредит» без ризиків для себе і свого добробуту. Для нас абсолютно не важливо, для чого Вам знадобилися гроші, для нас важливо, як можна швидше і вигідніше для Вас допомогти Вам. Саме тому ми співпрацюємо зі своїми клієнтами цілодобово в режимі онлайн, без святкових, вихідних днів і без перерв на обід. Ми готові прийти до Вас на допомогу в будь-яку хвилину. У разі виникнення питань, менеджер на сайті компанії в режимі онлайн завжди проконсультує Вас і допоможе оформити заявку на певну суму.

Що їх чекало далі?
Звідки така несправедливість?
Чому більшість організацій відмовляються співпрацювати зі студентами?
Отже, як взяти кредит непрацюючому студенту в нашій організації?
І у Вас навіть не повинно виникати питання - чи можна брати кредит студентам на таких же умовах?
Як студенту взяти кредит і заощадити?
Чи дають кредит студентам зі знижкою 50%?