Реклама
Реклама
Реклама

Замовити виписку з ЕГРП на земельну ділянку

  1. Відомості в виписці з ЕГРП на земельну ділянку
  2. Де замовити виписку з ЕГРП на земельну ділянку
  3. Як замовити виписку з ЕГРП на земельну ділянку онлайн

Виписка з ЕГРП на земельну ділянку містить повну інформацію про власника об'єкта нерухомості, його призначення, розмір площі, наявності обмежень, обтяжень, домагань або арештів

Виписка з ЕГРП на земельну ділянку містить повну інформацію про власника об'єкта нерухомості, його призначення, розмір площі, наявності обмежень, обтяжень, домагань або арештів. Цей документ рекомендується отримати завчасно ще до проведення та оформлення купівлі-продажу земельної ділянки, щоб переконатися в юридичній чистоті проведеної операції.

Відомості в виписці з ЕГРП на земельну ділянку

Виписка ЕГРП при продажу земельної ділянки є офіційним документом, який містить наступну інформацію про об'єкт нерухомості:

  • Назва документу;
  • найменування відомства, що здійснює реєстрацію прав;
  • вихідний номер виписки;
  • вказівка ​​підстави надання інформації по об'єкту нерухомості;
  • найменування і площу об'єкта нерухомості;
  • призначення земельної ділянки;
  • адреса;
  • інформація про власника;
  • відомості про наявність обтяжень, домагань, встановлених судом обмежень щодо розпорядження землею;
  • інформація про наявність договору пайової участі в будівництві;
  • ПІБ заявника для фізичних осіб;
  • найменування організації для юридичних осіб.

Де замовити виписку з ЕГРП на земельну ділянку

Будь-яка фізична, юридична особа та ВП може замовити виписку з ЕГРП на земельну ділянку. Для отримання документа необхідно особисто звернутися до територіального підрозділу Росреестра з паспортом і квитанцією про оплату держмита і скласти письмову заяву. При зверненні через законного представника, довірена особа заявника крім паспорта має надати також документ, що підтверджує його повноваження.

При відсутності в населеному пункті підрозділу Росреестра можна також звернутися в МФЦ, який виступаючи в ролі посередника між заявником і відомством, приймає заяви і передає їх за призначенням. Якщо в Росреестра термін видачі виписки становить 5 робочих днів, то в МФЦ цей час може збільшитися, оскільки відлік ведеться не з моменту подачі заяви в МФЦ, а з моменту його передачі в Росреестр.

Можна відправити письмову заяву поштою. Однак даний спосіб займе набагато більше часу. Найчастіше довідка необхідна терміново або ж в день звернення. За терміновий паперовий варіант виписки доведеться сплатити подвійний розмір мита, що невигідно.

Як замовити виписку з ЕГРП на земельну ділянку онлайн

Інтернет дає нам ще один спосіб, як отримати виписку ЕГРП на земельну ділянку швидко і без переплати. Будь-який громадянин може подати онлайн-запит на офіційному сайті Росреестра, заповнивши форму або надіславши запит на електронну адресу. У цьому випадку на адресу вашої електронної пости буде висланий електронний варіант виписки. В цьому випадку вам також доведеться почекати 5 робочих днів, яке дається на видачу документа.

Якщо вам необхідний електронний варіант довідки в день звернення, то ви можете замовити його на нашому сайті. Виписка буде готова протягом півгодини після обробки вашого запиту. У запиті необхідно вказати тільки адресу або кадастровий номер земельної ділянки.

Автор: проект Хто Там

5.0

2972

1

Оцініть статтю

Замовити виписку з ЕГРН

Коментарі