Реклама
Реклама
Реклама

Виписка з земельного кадастру

Виписка з земельного кадастру є документ, що підтверджує внесення даних земельної ділянки до державного земельного кадастру Виписка з земельного кадастру є документ, що підтверджує внесення даних земельної ділянки до державного земельного кадастру. Виписка з земельного кадастру є однією з форм надання державним кадастровим реєстратором відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.

Отримати виписку із земельного кадастру самостійно можна звернувшись в управління Держземагентства за місцезнаходженням земельної ділянки. Але це дійсно дуже складний процес, що вимагає повного занурення. Зазначеному органу необхідно надати певний перелік документів для отримання виписки з земельного кадастру, а саме:

  • заяву встановленої форми (складається на місці в місцевому управлінні Держземагентства);
  • державний акт про право власності на земельну ділянку (оригінал і копія);
  • паспорт власника земельної ділянки, або представника (оригінал і копія);
  • ІПН власника земельної ділянки, або представника (оригінал і копія);
  • XML-файл. Електронний документ з даними про земельну ділянку, що підлягають внесенню до Державного земельного кадастру (розробляється землевпорядною організацією і представляється на оптичному диску);
  • запит нотаріуса (у разі оформлення права на спадщину);
  • технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості);
  • документ про оплату послуг за надання витягу з земельного кадастру (квитанція про оплату);
  • документ, що підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви представником). Оригінал або нотаріально завірена копія довіреності.

Відповідно до порядку ведення, виписку із земельного кадастру видається в день звернення заявником, проте на практиці це положення часто не працює і займає величезну кількість часу.

«Адвокатське і Ріелторське Об'єднання України» пропонує Вам не обтяжувати себе вивченням нових законодавчих норм, а просто довірити підготовку і отримання виписки ДЗК профільним фахівцям.

Вас чекає детальне консультування з усіх питань чинного законодавства та особливостям оформлення права власності на земельну ділянку;

Наші співробітники підготують всі необхідні документи для проведення процесу реєстрації землі в Державному агентстві земельних ресурсів України або його територіальному підрозділі;

Отримають виписку із земельного кадастру на підставі Вашої довіреності і передадуть її Вам будь-яким зручним способом.