Реклама
Реклама
Реклама

Вимикачі шляхові ВПК 2010 ВПК 2110, ВПК 2111, ВПК 4110 »АС Енергія

Вимикачі шляхові серії ВПК 2010 ВПК 2110, ВПК 2111, ВПК 4110 - кінцеві (кінцеві) вимикачі, коммутируют електричні ланцюги змінного струму з напругою до 660В, частотою 50 Гц. Постійного струму напругою до 400В. Номінальний струм становить 10А.

Кінцеві вимикачі призначені для комутації ланцюгів під впливом керуючих упорів, визначення положення контрольованих точок об'єктів при зовнішньому впливі на ролики - фіксуючі елементи датчика. За способом спрацьовування ВПК відносяться до вимикачів зі спрацьовуванням на натискання.

Кінцеві вимикачі широко застосовуються в системах контролю, управління, автоматизації, де необхідно перетворення механічних дій в електричні сигнали для контролю віддалених стартерів, контакторів та ін. Вимикачі ВПК знайшли застосування в сфері залізничного транспорту, ліфтовому господарстві, машинобудуванні та інших галузях промисловості.

Особливості виконання дозволяють використовувати кінцеві вимикачі в важких умовах. До переваг відноситься компактний високоміцний алюмінієвий корпус, легке підключення проводів і розбирання, комутація двох ланцюгів.

Детальні характеристики, розшифровки маркування, схема контактної групи вимикачів ВПК вказані нижче. Гарантійний термін роботи вимикачів ВПК становить 2 роки. Надаємо документи за якістю.

Остаточна ціна на вимикачі шляхові ВПК залежить від кількості, термінів поставки і форми оплати.