Реклама
Реклама
Реклама

Вибори 25 травня поб'ють рекорд по дешевизні

Президентські вибори 25 травня стануть самими дешевими в історії незалежної України Президентські вибори 25 травня стануть самими дешевими в історії незалежної України   Про це заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, пише   lb

Про це заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський, пише lb.ua .

«Ці вибори Президента стануть самими дешевими в історії України з точки зору витрат виборчих фондів кандидатів на пост Президента», - сказав він.

За його словами, ще в середині квітня кандидати проявили низьку активність в розміщенні своїх агітаційних матеріалів, і настільки невисока активність зберігається до теперішнього часу.

Він також зазначив, що, за попередніми звітами, можна говорити про те, що витрати дуже низькі в порівнянні з попередніми виборами Президента і депутатів Верховної Ради.

Крім того, Охендовський вважає, що термін повноважень новообраного на позачергових виборах Президента повинен становити 5 років.

Незважаючи на це, кандидати в Президенти все ж не гребують використовувати традіціоннние, і аж ніяк не дешеві способи ведення агітації. Наприклад, брати в свої передвиборчі тури представників шоу-бізнесу.

Так, днями стало відомо, що популярна українська група ТНМК не приховує своїх симпатій до одного з претендентів на пост Президента України. Зараз музиканти їздять по Україні і виступають на зустрічах Петра Порошенка з народом. Також в передвиборній кампанії українського олігарха беруть участь гурт «Мандри», Тарас Чубай, Тарас Петриненко і KOZAK SYSTEM.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ