Реклама
Реклама
Реклама

Вуз банк - онлайн заявка на кредит готівкою

  1. Заявка на кредит до ВНЗ банк
  2. Документи для отримання позики
  3. Умови кредитування
  4. Як правильно подати заявку в банк?
  5. Коли розглянуть анкету на кредит?
  6. Як вносити платежі по кредиту?
  7. FAQ: питання і відповіді

ВНЗ Банк - кредитна організація регіонального рівня з Єкатеринбурга, активно просуває свої послуги і продукти на місцевому рівні. Оформити кредит в ВУЗ-Банку для фізосіб можна на на ньому сайті. Найбільшою популярністю користуються спецпрограми пенсіонерам, позику за спрощеним пакету документів. Це велику позику, який можна отримати за 2-м стандартних документів, які завжди є в наявності у будь-якого громадянина РФ. Відсутність довідки 2НДФЛ та інших паперів роблять кредит банку дуже привабливим для потенційних позичальників.

Заявка на кредит до ВНЗ банк

  • Мінімальний час на заповнення
  • Сума кредиту до 1 млн. Рублів
  • Ставка від 17%
  • Вік позичальника від 17 до 75 років
  • Мінімальний стаж на останньому місці роботи 6 місяців
  • Для оформлення потрібен паспорт і другий документ

Кому схвалять заявку?

Якщо позичальник хоче подати заявку на кредит готівкою в Вуз Банку, він повинен відповідати списку обов'язкових вимог:

  1. Російське громадянство
  2. Вік від 20 до 85 років
  3. Постійне працевлаштування. Позичальник повинен пропрацювати на поточній роботі хоча б 1 день
  4. Постійна реєстрація в Свердл. обл. та інших регіонах присутності кредитора
  5. Власний номер телефону
  6. Можливість надати ще 2 номери. Один з них повинен бути стаціонарним, другий - мобільним.

Тут немає умов про обов'язкове стажі на поточній роботі, як це буває в більшості інших банків.

Тут немає умов про обов'язкове стажі на поточній роботі, як це буває в більшості інших банків

Відповідність віку позичальника - це одна з обов'язкових умов, яке кредитор вимагає від клієнта. Вік заявника повинен бути в установленому діапазоні. В іншому випадку він не зможе отримати гроші. Наприклад, в 18 або 19 років залишити заявку на кредит Вуз Банку не вийде.

Кредити тут надають до 85 років, що є великою рідкістю. Багато банків обмежують коло позичальників за віком до 65, максимум 70 років.

Клієнт ВНЗ банку повинен бути прописаний в регіоні присутності кредитора. Взяти кредит тут можуть тільки ті клієнти, які постійно живуть, працюють і зареєстровані в Свердловській обл., Ханти-Мансійському автономному окрузі Югра, Тюменської обл., Челябінській обл. та інших регіонах присутності. Адреса реєстрації вказується в паспорті клієнта. При оформленні заявки співробітник банку перевіряє його на відповідність вимогам.

Документи для отримання позики

У банку можна взяти кредит готівкою без довідок і поручителів в розмірі до 200 тис. Руб. Якщо вам потрібна сума в межах заданого діапазону, то досить взяти паспорт і інший стандартний документ. Ним стане:

  • Закордонний паспорт
  • свідоцтво ІПН
  • СНІЛС
  • Водійські права
  • Медичний поліс і т.д.

Якщо клієнтові потрібна більша сума, то йому доведеться зібрати розширений комплект офіційних паперів для отримання грошей в ВНЗ Банку. До нього увійдуть:

  • Довідка 2НДФЛ про зарплату
  • Сканкопію трудової книжки з відомостями про останнє місце роботи і засвідченням роботодавця, іншого уповноваженого працівника.

Цих документів буде достатньо, щоб банк прийняв рішення про видачу великої позики.

Для пенсіонерів банк не висуває особливих вимог до документів. Клієнт повинен принести з собою паспорт громадянина РФ, посвідчення пенсіонера, довідку про розмір пенсії. Її можна отримати у відділенні ПФР за місцем проживання.

Умови кредитування

Умови тарифного плану Кредит готівкою з підтвердженням роботи і доходу Кредит без довідок Позика для пенсіонерів Суми До 1 млн руб. Мінімальна сума 50 тис. До 200 тис. Руб. Мінімальна сума 5 тис. До 600 тис. Руб. Мінімальна сума 5 тис. Термін 24, 36, 60 або 84 міс. 24, 36, 60 або 84 міс. 2, 3 роки або 5 років% в рік 22.9% -26.2%. Залежить від суми. Чим більше кредит, тим нижче% і навпаки 25.5% -26.2% 22.5% -26.2% Тип нарахування відсотків Аннуїтетний Аннуїтетний Аннуїтетний Застава При необхідності залучається поручитель або заставу Чи не передбачено Чи не передбачено

Кредити Вуз Банку відрізняються тривалими термінами кредитування, можливістю отримати зовсім невелику суму грошей, низькими процентними ставками. Найвища ставка по кредитах - 26.2% в рік. У багатьох інших банках цей показник є мінімальним за позиками без довідок і поручителів.

Як правильно подати заявку в банк?

Онлайн заявка на кредит Вуз банку складається з 3-х порожніх полів, в які по черзі потрібно вписати свої ПІБ, номер телефону і місто присутності. Після цього потрібно натиснути кнопку «Відправити заявку» і чекати дзвінка співробітника. Приблизно через 30-60 хв. на телефон подзвонить банківський співробітник, задасть кілька запитань, запросить до підрозділу для подальшого оформлення заявки на кредит Вуз Банку.

Вирушаючи в офіс, клієнт відразу повинен підготувати пакет обов'язкових паперів, що відповідають обраному кредиту. На місці співробітник банку зробить копії документів, фото позичальника, заповнить анкету і відправить її на остаточну перевірку і розгляд.

Коли розглянуть анкету на кредит?

Онлайн заявка на кредит в Вуз банку розглядається швидко, а ось остаточне рішення за стандартною заявкою доведеться почекати. За позиками в сумі до 200 тис. Руб. рішення банк оголосить вже через кілька годин, максимум через добу. За великим позиках з перевіркою документів прийняття рішення відніме не менше 1-2 робочих днів.

За великим позиках з перевіркою документів прийняття рішення відніме не менше 1-2 робочих днів

Якщо звернутися до відгуків позичальників, напрошується висновок, що банк зовсім не поспішає з прийняттям рішення. Клієнти стверджують, що їм доводилося чекати рішення по 3-4 дні. У деяких відгуках писали про 5-6 днями очікування вердикту. Інші клієнти стверджують, що відповідь вони отримали буквально на наступний день.

Все залежить від ступеня завантаженості банку, самого позичальника, його кредитного рейтингу та інших даних. Справа в тому, що деяких клієнтів перевіряють довше, ніж інших через їх недостатню кредитного рейтингу та інших факторів.

Як вносити платежі по кредиту?

Уже через місяць після оформлення кредиту в ВНЗ банку клієнту доведеться внести перший платіж по позиці згідно з графіком. Його видають разом з іншими документами при оформленні кредиту. Погашати закладеність банку доведеться щомісячними ануїтетними (рівними) платежами. Клієнту є кілька каналів погашення:

  • Відділення банку, пристрої ПВН і банкоматні мережі. Це безкоштовний спосіб погасити заборгованість перед банком в найкоротші терміни.
  • За системою Золота Корона - погашення кредитів. Вона доступна у всіх салонах Евросеть, МТС, Білайн. Зв'язковий і т.д.
  • У пунктах прийому платежів через Рапіду
  • На Пошті Росії. Краще вносити платежі заздалегідь, тому що середній час зарахування становить 7-10 днів.
  • Переклад за номером рахунку з сторонньої кредитної організації. Позичальник може прийти в будь-який банк і попросити відправити гроші за реквізитами. Для цього йому буде потрібно паспорт. Також позичальник може перевести гроші з іншого банку через інтернет-банкінг.
  • Доступно погашення щомісячного внеску через систему Вестерн Юніон. Тут буде найвища комісія 3% від суми, мінімум 100 руб.

FAQ: питання і відповіді

У мене вже є один кредит в цьому банку. Можу я оформити другий на меншу суму?

Відповідь: Якщо ви є добропорядним позичальником, вчасно погашаєте свій позику і маєте достатню зарплату для погашення чергового кредиту, то ВНЗ Банк не відмовить в отриманні нової позики. Вам, як постійному клієнтові, будуть надані «поблажки» при оформленні нового кредиту. Наприклад, розгляд анкети займе набагато менше часу. Можливо, буде збільшений ліміт або знижена ставка.

Мені дадуть кредит в Вуз банку з поганою КІ?

Відповідь: ВУЗ-Банк - структура Убрир, який відомий досить жорстким ставленням до позичальників з простроченням. Швидше за все, отримати кредит в ВНЗ банку з поганою кредитною історією не вдасться, але якщо мова йде про декілька простроченнях до 30 днів, низькою закредитованості і т.д., то заявку схвалять. Клієнтам з судами, виконавчими виробництвами в ФССП і т.п. в банк вхід закритий.

Я внесла платіж по позиці 20 числа, як зазначено в графіку, але сьогодні мені подзвонили і сказали, що у мене заборгованість аж 3 дні. Нічого не розумію.

Відповідь: Багато чого залежить від способу погашення, який ви вибрали. Моментально гроші будуть зараховані тільки у відділеннях, банкоматах або ПВГ. Решта варіантів мають мінімальні і максимальні терміни зарахування. Наприклад, переклад з іншої організації виповнюється протягом 3-х діб, зарахування на Пошті відбувається лише на 5-10 добу після платежу. Переказ коштів через Золоту Корону, Рапіду, Вестерн Юніон відбуваються протягом 1-го дня, а й тут можуть трапитися затримки. Щоб уникнути таких ситуацій в майбутньому, намагайтеся вносити свої платежі за 2-3 дня до планової дати погашення.

Коли розглянуть анкету на кредит?
Як вносити платежі по кредиту?
Як правильно подати заявку в банк?
Коли розглянуть анкету на кредит?
Як вносити платежі по кредиту?
Можу я оформити другий на меншу суму?
Мені дадуть кредит в Вуз банку з поганою КІ?