Реклама
Реклама
Реклама

Освіта в туризмі

  1. Так як в даний час постійно зростає число туристичних компаній, що використовують програмний комплекс...

Кожен навчальний заклад, що готує фахівців у галузі туризму і уклала Договір про співробітництво, отримує право безкоштовної установки і исспользование програмного комплексу «Оверія-Туризм» в навчальному процесі.

Так як в даний час постійно зростає число туристичних компаній, що використовують програмний комплекс «Оверія-Туризм» в своїй діяльності, з'явилася необхідність у фахівцях, здатних грамотно і ефективно використовувати засоби автоматизації бізнес-процесів в роботі.

Згідно постанови Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1 / 9-456 від 09.06.2011г. «Про впровадження програмного комплексу« Оверія-Туризм »», сьогодні одним з пріоритетних напрямків в діяльності компанія «Оверія» є активна співпраця з навчальними закладами України щодо використання програмного продукту «Оверія-Туризм» в навчальному процесі.

«Про впровадження програмного комплексу« Оверія-Туризм »», сьогодні одним з пріоритетних напрямків в діяльності компанія «Оверія» є активна співпраця з навчальними закладами України щодо використання програмного продукту «Оверія-Туризм» в навчальному процесі

Запросити договір про співпрацю

Навчальні заклади уклали договір про співпрацю з компанією "Оверія".

Перевагою початківців фахівців, які отримали профільну туристичне освіти в вище зазначених навчальних закладах, є сертифіковані практичні знання роботи в спеціалізованому програмному забезпеченні «Оверія-Туризм».

Також компанією «Оверія» у співпраці з Харківським національним економічним університетом розроблено і затверджено в Міністерстві освіти і науки України навчальний методичний посібник по роботі в програмному комплексі «Оверія-Туризм», яке рекомендовано для використання викладачами та студентами туристичних спеціальностей, з метою збагачення IT технологіями навчального матеріалу і для виконання лабораторних, курсових і дипломних робіт на базі програмного комплексу «Оверія-Туризм».

Також компанією «Оверія» у співпраці з Харківським національним економічним університетом розроблено і затверджено в Міністерстві освіти і науки України навчальний методичний посібник по роботі в програмному комплексі «Оверія-Туризм», яке рекомендовано для використання викладачами та студентами туристичних спеціальностей, з метою збагачення IT технологіями навчального матеріалу і для виконання лабораторних, курсових і дипломних робіт на базі програмного комплексу «Оверія-Туризм»

Навчальне видання випущено Видавничим Домом «ІНЖЕК» м.Харків в 2011р.

Всі питання з придбання підручника для бібліотек навчальних закладів можна узгодити за телефонами (057) 732-09-59, 703-40-21, 703-40-01

Також, згідно Постанови Кабінету Міністрів України № 608 від 10.05.02г. «Про порядок доставляння обов'язкових примірників документів», з навчальним виданням можна ознайомитися в ряді бібліотек (детальний список в Постанові Кабінету Міністрів)