Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в Митищах

  1. Розміри і забудова міста
  2. Розташування міста
  3. Транспортна доступність
  4. Культура і відпочинок в місті
  5. Чи варто купувати квартиру в Митищах?

Квартири Таунхауси, котеджі, ділянки Комерційна нерухомість Квартири Таунхауси, котеджі, ділянки Комерційна нерухомість   Ціни на нерухомість в Митищах обумовлені по-перше, близькістю до Москви, а по-друге, розвиненою інфраструктурою обжитого району

Ціни на нерухомість в Митищах обумовлені по-перше, близькістю до Москви, а по-друге, розвиненою інфраструктурою обжитого району. Покупців нерухомості в Митищах завжди радує безліч шкіл і понад 50 дитячих садків у всіх районах міста.


Розміри і забудова міста

Протяжність міста з півночі на південь - 10 км, із заходу на схід - 11 км. Місто Митищі розташований на Клинское-Дмитрівській височини із загальним ухилом на схід. Територією міста протікає кілька річок: Яуза, Сукромка, Борисівка (приплив Сукромкі), робітні і Ічка. Річка Ічка тече по території національного парку «Лосиний острів».

На території заповідника знаходяться витоки річок Яуза і Пехорка. Ці землі здавна входили в заповідні володіння Великих князів, які любили там пополювати. Цей парк примикає до міста зі східної сторони, тоді як з північної гранічет інший лісопарк - Пироговский. Завдяки близькості великих лісових масивів дихати в Митищах свіжим повітрям можна на повні груди.

Митищі - найбільше місто Московської області. Забудова в ньому велася з довоєнних часів - в основному 2-3 поверхові будинки. Панельні і цегляні будинки брежнєвської епохи так само присутні в ландшафті міста.

Багатоквартирні будинки в 9-17 поверхів нового часу (1990-2000-х рр.) Користуються незмінним попитом у покупців. У мікрорайонах Дружба і Східна Перловка переважає приватна малоповерхова забудова. Так само безліч об'єктів будівництва або нових монолітних житлових комплексів, квартири в яких можна купити за доступними цінами.


Розташування міста

Сам місто Митищі розташований всього в 19 км до севро схід від столиці, на березі річки Яузи. Своє ім'я село отримало від назви Митній мита, яку платили купці, які користуються водним шляхом Яуза-Клязьма.

З 1937 року місто стає дедалі більше, забудовуючи все нові ділянки, тому у покупців завжди буде можливість придбати новобудову або квартиру на вторинному ринку.


Транспортна доступність

У Москву з Митищ є повідомлення:

  • по Осташковському шосе,
  • уздовж зовнішнього кільця МКАД (район платформи Перловская),
  • по Ярославському шосе.

Культура і відпочинок в місті

Митищі гордо несуть звання культурного центру Московської області. Тут не тільки можна побачити архітектурні пам'ятники, старовинні церкви, які знаходяться під охороною держави, бібліотеки, середньо-спеціальні та вищі навчальні заклади.

Збереглися такі садиби, як Виноградово (там любив бувати Крилов), пов'язане з ім'ям Суворова маєток Ніколо-Прозорова. Тут знаходиться Музей історії танка Т-34 і Ква-ква парк. Так що розваг вистачить на всю сім'ю. Ви, ймовірно не знали, що перший в історії Росії водопровід був пущений в роботу саме в Митищах. Це було ще в кінці 18 століття. У Митищах відкрито пам'ятник водопроводу. До речі, цей водопровід постачає Москву питною водою з річки Яуза донині!

Також в Митищах відкрито Історико-художній музей. Там зберігаються знахідки археологів, найдавніші з яких відносяться до 11 століття.

У селі Тайнинское, яке тепер стало частиною міста Митищі, цар Олексій Михайлович, слідуючи в Троїце-Сергиевскую лавру на моління, раз зупинився на відпочинок і звелів збудувати церкву - так виникла напрочуд гарна, повітряна і світла церква Благовіщення.

А неподалік від Митищі знаходиться всесвітньо відома завдяки своїм самобутнім розписам село Жостово. У Жостово зазвичай влаштовується найсмачніша Масляна в окрузі!

Статус міста Митищі отримав в 1925 році, в зв'язку з будівництвом містоутворюючих промислових підприємств, до Митищах була підведена залізнична гілка з прямим сполученням з Москвою ще в 19 столітті, а пізніше почалося будівництво Метровагонмаш (Митищинського машинобудівного заводу). А в 1937 році Сталін зайнявся активною забудовою вільних ділянок в місті Митищі.


Чи варто купувати квартиру в Митищах?

Квартира в Митищах - це не тільки вигідне вкладення грошей в наш неспокійний час, а й надійна страховка від непередбачених обставин. Нерухомість в Митищах - це може бути нова квартира в щойно зданому будинку або придбана на вторинному ринку. Вирішувати вам, залежно від ваших уподобань: мати квартиру з уже сформованою історією або почати з чистого аркуша.

Нерухомість в Митищах можна купити, скориставшись одним з більш ста вигідних пропозицій на сайті realty-gorod.ru .

Чи варто купувати квартиру в Митищах?