Реклама
Реклама
Реклама

Доступне житло в новобудовах Криму для молодих сімей - пропозиція від регіонального забудовника

  1. Молодь оцінить інноваційний підхід до будівництва:

Для молодої пари покупка квартири - першорядне завдання, так як жити в одному будинку з родичами, значить грати за чужими правилами. У Криму ринок вторинного житла пропонує далеко не бюджетні варіанти, але є альтернатива - купити квартиру в новобудові в розстрочку.

Регіональний забудовник компанія «Севпроектмонтаж» будує сучасні житлові комплекси по всьому Криму ( http://sevproektmontaj.com/krym/ ) І продає квартири з відстроченням виплат. В Алушті, Севастополі, Форосі і інших частинах Південного берега Криму життя тече неспішно - люди тут насолоджуються морем, природою, красою гір, смачною їжею і вином. Відмінне місце для щасливого сімейного життя, народження і виховання дітей.

Ціни на нерухомість в Алушті, Ялті, Форосі, Севастополі та інших населених пунктах ПБК досить високі - це курортні міста, а попит народжує пропозицію. Якщо хочете заощадити і вкласти гроші в нове довговічне житло, якого вистачить вам, вашим дітям і онукам, шукайте квартири в новобудовах. Інвестиції в новобудову - можливість отримати незалежність для молодої сім'ї.

Молодь оцінить інноваційний підхід до будівництва:

  • Компанія використовує монолітно-каркасну технологію, що гарантує міцність і надійність конструкції, відсутність усадки, тривалий термін служби, стійкість до сейсмічної активності до 8 балів.
  • Квартири здаються з ремонтом, вікнами пвх і металевими вхідними дверима, підключеними інженерними комунікаціями на базі сучасного обладнання. Встановлено радіатори опалення, індивідуальний газовий або електричний котел, лічильники. На стінах чистова штукатурка, на підлозі стяжка. Квартира повністю готова до чистового дизайнерському ремонту.
  • Прибудинкова територія упорядкована для відпочинку всією сім'єю і прогулянки з маленькими дітьми. Є затишні майданчики, зони відпочинку, зелені насадження.
  • Компанія будує квартири в обжитих комфортабельних районах, поряд з морем і ключовими точками інфраструктури. Забезпечено хороша транспортна розв'язка, доступ до магазинів, школам, садкам.

Менеджери компанії чекають ваших дзвінків 7 днів на тиждень

Як купити квартиру в новобудові в розстрочку? В якій частині Криму вибрати житло і як зібрати необхідні документи? На ці та інші питання дадуть відповідь підготовлені консультанти компанії.

Телефонуйте, щоб отримати інформацію і купити квартиру в Криму в одній з кращих новобудов півострова.

В якій частині Криму вибрати житло і як зібрати необхідні документи?