Реклама
Реклама
Реклама

Де в Казані вигідно купити квартиру: популярні райони і актуальні ціни

  1. Ціни та пропозиції ринку Казані

Інтерес до житлової нерухомості Казані стабільно великий, очікувати на тлі кризових факторів в країні тенденцій зниження цін не варто

Інтерес до житлової нерухомості Казані стабільно великий, очікувати на тлі кризових факторів в країні тенденцій зниження цін не варто. Для всіх, хто планує покупку житла, актуальним є питання: де вигідніше купити квартиру, які райони Казані найпривабливіші для життя, більш доступні для покупців.

Ціни та пропозиції ринку Казані

Як можна побачити на інформаційному порталі «Знайди Дім», продаж квартир в Казані - це досить велика кількість пропозицій у всіх актуальних сегментах. Активно ведеться будівництво ЖК по всьому місту, і на вторинному ринку багато цікавих пропозицій. Серед головних критеріїв, які висуваються покупцями при виборі місця для проживання: наявність розвиненої інфраструктури, близькість до місця роботи, екологічна обстановка, наявність парків, вартість квартир. На початок поточного року середній ціновий діапазон квадратного метра вторинного житла варіюється від 65 до 71 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а в новобудовах - від 68 700 рублів.
У числі популярних районів для проживання - Ново-Савінський, Вахитовский, Московський. Центральним і найзеленішим є Вахитовский район. Тут розташовані цегляні будинки старих будівель (більшість поліпшені) і панельні новобудови, ЖК економ, бізнес, еліт класу. Житло тут дуже затребуване, тому ціни знаходяться в верхньому діапазоні: середня вартість квартири вторинного сегмента - 5,5 мільйона, а однокімнатної в новобудові - 4 125 000 рублей.

Дуже привабливим для життя (особливо для молоді) є Ново-Савінський район
Дуже привабливим для життя (особливо для молоді) є Ново-Савінський район. Тут гарним попитом користується житло економ та еліт класу. Середня вартість типової квартири вторинного ринку - 5 600 000 рублей, нової 1-кімнатної - 3 500 000 рублів. Не менш привабливий Московський район Казані. Особливою популярністю користуються квартири з видом на Казанський Кремль, річку Казанка. Тут середня ціна вторинного житла - 3,3 мільйона, а 1-кімнатної в новобудові - 2,9 мільйона рублів.
Достатньою популярністю у покупців житлової нерухомості користуються Радянський і Приволзький райони. Вони більш доступні, продаж квартир тут ведеться досить активно. Середня вартість квартири вторинного сегмента - 3 670 000 рублей, нової 1-кімнатної - 3 670 000 рублей. Найнижчі ціни пропонуються в Кіровському районі.

Аналітична інформація, підготовлена ​​експертними агентствами Казані, і представлена ​​на сайті prime-ocenka
Аналітична інформація, підготовлена ​​експертними агентствами Казані, і представлена ​​на сайті prime-ocenka.ucoz.ru, свідчить про збільшення вартості кв / м первинного ринку на 0,8%, і зниження вартості кв / м вторинного ринку на 0,4%. Актуальні ціни взяті на сайті ndv16.ru .